HINDI HOROSKOP ZA AVGUST otkriva koga ce SRECA pratiti na SVAKOM koraku

TULA (16.10.- 15.11)

Harmonija u vezi za vas je nešto najvažnije a to je upravo ono što ćete dobiti ovog mjeseca. Čuvajte to kao zjenicu oka svoga. Slobodnim pripadnicima znaka smiješi se jedna avantura ovog mjeseca. Mogla bi da pređe i u nešto ozbiljnije.

VRIŠČIKA( 16.11.- 15.12.)

Jun mjesec bi trebao biti pun prijatnih iznenađenja kako na podlovnom tako i na ljubavnom planu. Pogotove za one koji još nisu našli i srodnu dušu. Sada imaju priliku za to.Oni koji su već u vezi dobro će se osjećati sa partnerom i sve će štimati u njihovom odnosu.

DANUŠA (16.12. -14.1.)

Pripremite se za neke neočekivane troškove ovaj mjesec. Srećom imate nešto ušteđenog novca pa nećete biti posebno oštećeni. Ipak ćete se izvući bez većih dugovanja. Na ljubavnom planu sve je kao i dosad. Neće biti nekih promjena.Zdravlje će biti promjenljivo

MAKARA (15.1 -14.2.)

Profesionalni život će biti stavljen na kušnju. Imate snage mentalne da se izborite sa tim. Ljubav je u boljem položaju. Partner će biti uz vas i sve će vam onda biti lakše. Slobodni pripadnici znaka će puno pažnje posvećivati porodici i prijateljima. Za ljubav će biti vremena.

 

nastavak na sledecoj strani…

Recommended For You

About the Author: Neshvacena