HOROSKOP ZA 14.MAJ: Vodolija PESIMISTIČNA, Ribe u svom NAJDRAŽEM OKRUŽENJU sa porodicom, dok Škorpije spremaju neke NOVE PLANOVE u poslu

OVAN

Vaša radoznalost će vas odgurati do nove profesionalne pozicije. Daće vam se prilike da se promijenite ili da napredujete ako vi to želite. Ne dajte da vam ova prilika propadne. Danas vas čeka veoma miran i spokojan dan i sve u svemu bićete lijepo raspoloženi.

BIK

Nećete da posustajete u uzimanju inicijative i bićete veoma ambiciozni. Krenućete se penjati uz profesionalnu ljestvicu. Ako tražite novi posao, pružiće vam se veoma dobra prilika da otpočnete neku novu karijeru. Pripazite da vaša ishrana bude više izbalansirana.

BLIZANCI

Ako neko obećanje koje vam je dao vaš šef se čini previše dobro da bude stvarno, to je zato što i jeste tako. Uzmite sve što vam oni kažu sa zrnom soli i pitajte svoje radne kolege za savjet prije nego što nešto uradite. Ako je vaš partner sretan danas, onda ste i vi.

RAK

Neslaganja će da pokvare atmosferu na poslu. Nećete biti direktno uvučeni u to ali nećete odoliti da se ne umješate. Pripazite na vaše dobr namjere jer bi se mogle upotrijebiti protiv vas. Jako ste osjetljivi na stres danas. Izbjegavajte konflikt i malo se opustite.

NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI…

Recommended For You

About the Author: Neshvacena