HOROSKOP ZA 14.MAJ: Vodolija PESIMISTIČNA, Ribe u svom NAJDRAŽEM OKRUŽENJU sa porodicom, dok Škorpije spremaju neke NOVE PLANOVE u poslu

 

ŠKORPIJA

Bićete veoma strateški orijentisani i imaćete veliku moć pregovaranja sa vašim sagovornicima. Ovo će vam mnogo pomoći. Ako trebate nešto da ugovorate ili pregovarate, danas je najbolji dan da to uradite. Ovo je idealan dan da dobijete ono što želite. Bićete malo slabijeg zdravlja. Ne zaboravite da se odmorite.

STRIJELAC

Vaš profesionalni život će da doživi veliki preokret. Konkurencija vas testira i to dobro. Vaše sposobnosti, iskustvo i trud će vam se isplatiti. Svi žele vas u svojem timu. Spremni ste da izmjenite svoje navike. Veoma ste osjetljivi danas, pa dajte sebi prostora da promislite o svojim emocijama.

JARAC

Malo kaskate za vašim rasporedom, što nije nalik na vas. Ne brinite jer ćete uspijeti da smognete snage da uradite sve ono što je vama u planu danas. Možete čak i na kraju dana da prestignete vaše radne kolege. Toliko ste efikasni. Morate da nađete načina da napunite baterije jer ste pri kraju dana preumorni.

VODOLIJA

Veoma ste zauzeti na poslu, ali ne biste to htjeli drugačije. Dani su vam raznoliki i nemate vremena da se dosađujete. Vaša karijera je vaš veliki prioritet i ništa vas neće zaustaviti u postizanju vaših ciljeva. Više ste motivisani nego ikada prije i započećete neke nove projekte uskoro.

RIBE

Bićete veoma pedantni i precizni i provešćete dosta vremena na jednom zadatku. To vam može prestaviti problem ako se previše fokusirate na pogrešan problem, a ignorišete malo bitniji zadatak. Bićete veoma osjetljivi i to će uzrokovati da imate problema sa spavanjem.

Recommended For You

About the Author: Neshvacena