HOROSKOP ZA 15.MAJ: Jarcevi provode USPJESAN dan na poslu, Vodolija RUSI DISTANCU sa nekim ljudima,a Ovan zaboravlja na OSTATAK SVIJETA kraj svoje voljene osobe

OVAN

Danas ćete si dati nove izazove. Uložite mnogo truda i rada da bi vas vaši nadređeni primjetili. Pokažite im da posjedujete sve što je potrebno za vašu profesiju. Bićete veoma ambiciozni. Ako ne možete da priuštite sebi lijep odmor, onda se bar zadovoljite ugodnom masažom.

BIK

Ne možete da se oslonite ni na koga drugog osim na sebe u ovom domenu. Potrudite se što više možete ako želite šansu za unaprijeđenje ili nekakvu povišicu. Vaša karijera vam je izuzetno bitna. Nikad ne zaboravljate vaše ciljeve čak i kad ste pod stresom.

BLIZANCI

Uvalili ste se u nevolje na poslu pa znate da vaša karijera zavisi od toga da se danas za te greške iskupite. Neko iz vaše blizine će htjeti da uradi sve da vam uništi vaše planove. Pripazite na to. Takođe pripazite i na dijetu i probajte da se hranite što zdravije možete.

RAK

Bićete veoma sposobni da izvršavate sve vaše obaveze danas. Ovo će vam pomoći da se iskupite za prijašnjih nekoliko dana kada niste bili baš radni. Imaćete mogućnost da prošitire i njegujete svoju mrežu prijatelja i poznanika. Ako ste u mogućnosti, provedite neko vrijeme u prirodi ili na svježem zraku.

 

nastavak na sledecoj strani…

Recommended For You

About the Author: Neshvacena