IZABERI OBLAK i saznaj da li te uskoro očekuje NEVRIJEME ili VELIKA SREĆA!

IZABERI OBLAK i saznaj da li te uskoro očekuje NEVRIJEME ili VELIKA SREĆA!

IZABERI OBLAK i saznaj da li te uskoro očekuje NEVRIJEME ili VELIKA SREĆA! Na slici su prikazana tri oblaka od kojih jedan donosi NEVRIJEME a drugi je LJUBAVNA SREĆA. Na tebi je da li ćeš imati sreće i odabrati pravi oblačić koji će te usrećiti. Iza samo jednog se krije LJUBAVNA SREĆA a jedan od druga dva je NEVRIJEME i jedno IZNENAĐENJE! Napiši nam u komentar šta je bio tvoj izbor. IZABERI OBLAK i u nastavku teksta saznaj SUDBINU…


OBLAK 1.

Ukoliko ste izabrali oblak pod brojem jedan, to je za Vas jako lijepa vijest. Tačnije, ovo srce donosi jako lijepu vijest za Vas. Inače ste jako ispunjeni u ljubavi jer odlično znate šta želite, ali u ne i sada. Trenutno Vam nedostaje malo više pažnje od Vašeg partnera. Ali u vezi toga morate da razgovarate sa njim i saznate u čemu je problem.


Slobodnima nedostaje da budu sa nekim. Nedostaje Vam srodna duša koju toliko dugo očekujete. Ali en brinite, želje će Vam se ispuniti. Ono što Vam istinski nedostaje, a što tako jako želite doći će do Vas. Samo ne gubite nadu i volju. Oni su ključni tokom narednog perioda. I ti osjećaji će Vam na prag donijeti to što tako silno priželjkujete. Vama u životu najviše nedostaje razumjevanja. Imate osjećaj kako ste sami, čak iako ste stalno okuženi ljudima. Ali niko nema dovoljno razumjevanja za Vas, i Vi ste zarobljeni u svom svijetu neshvaćenosti.


OBLAK 2.

Izborom ovog srculenceta, otkrivamo da Vam najviše nedostaje samopouzdanja. Toliko toga ima što bis te željeli uraditi i probati, ali nedostaje Vam samopouzdanje. A to jako utiče i u Vašoj ljubavnoj vezi. Stalno mislite kako niste dovoljno dobri i brinete se da bi partner mogao naći nekog boljeg. Nedostaje Vam da vjerujete u sebe i svoje svoje kvalitete.


Čak i slobodnima to možda predstavlja još veći problem. Niko ne može da privuče srodnu dušu ako to prvo nije našao sebi. Morate prvenstveno vjerovati u sebe i voljeti svoje mane i vrline. Tek onda možete očekivati i da neko drugi uradi to isto. Ključ privlačenja se skriva u samopouzdanju. I ako to uspijete da usavršite, cijeli svijet će biti Vaš. Ali ono što morate Vi napraviti je da se otvorite. Razgovarajte sa ljudima i recite im kako se osjećate. Samo tako Vas neko može i razumjeti.


OBLAK 3

Izborom ovog srculenceta Vaš um poručuje kako Vam nedostaje ravnoteža. Želite da povratite svoj mir i stabilnost u životu. U skorijoj pošlosti ste izgubili mnogo novca, i sada žalite što ste se tako igrali. Nebitno je na šta ste ga potrošili, ali to je jako uznemirilo i uzdrmalo Vaš svijet. Zbog toga toliko žudite da je povratite u životu.


To je čak poljuljalo i Vaš ljubavni život. Imali ste male nesuglasice sa partnerom, ali nijedan problem se ne rješava preko noći. Krenite od nule, ili od toga gdje ste pali i stvari moraju da se poprave. Trudite se i borite da ponovo stanete na noge. Samo tako ćete i uspjeti u svojim namjerama. Nema potrebe da se deprimirate zbog toga, jer to možete riješiti lako.

LJUBAVNA ADRESA


Povezani članci:

Pratite nas i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.

Recommended For You

About the Author: Neshvacena