Izaberi PREDMET sa SLIKE i saznaj šta ti je sudbina NAMJENILA za naredni period

1. KNJIGA

Naredni dani prouzrokovaće nesuglasice između vas i voljene osobe u vezi zajedničkih ciljeva. Doći će i do pojave ljubomore, sumnjičavosti i nepoverenja. Ovo zahlađenje neće potrajati dugo, jer ćete uspeti da nađete rešenje kroz razuman razgovor. Prijalo bi vam vikend putovanje kako biste došli do ravnoteže.

Naime, drugom polovinom februara, Vaš partner će biti pun pozitivne energije. Kako ćete vi biti opterećeni i bezvolji, voljena osoba će nalaziti način da vas oraspoloži svojim predlozima. Više vremena ćete provoditi zajedno. Uživaćete u intimnim trenucima i oko svega ćete uspeti da se složite. Ostvarićete jedan zajednički cilj.

Ukoliko ste slobodni, Vaša očekivanja su visoka i potreban vam je neko ko je spreman na pokret, avanturu, putovanja, izlete u prirodi. Umesto da upoznate nekog ko je pun energije i volje, nailazićete na lenje i razmažene osobe.

Od ruke će vam ići sve što je vezano za saobraćaj, trgovinu, pregovore i komunikaciju. Izbegavajte započinjanje velikih i dugoročnih poslova.

 

Nastavak na sljedećoj strani…

Recommended For You

About the Author: Neshvacena