IZABERITE JEDAN SIMBOL NEBA i saznajte kakvu VAŽNU ŽIVOTNU poruku morate primiti!

IZABERITE JEDAN SIMBOL NEBA i saznajte kakvu VAŽNU ŽIVOTNU poruku morate primiti!

IZABERITE JEDAN SIMBOL NEBA i saznajte kakvu VAŽNU ŽIVOTNU poruku morate primiti! Na slici su prikazani MJESEC, SUNCE i ZVIJEZDA. Na Vama je da odaberete jedan simbol neba i saznate Vašu budućnost. A u tom otkrivanju budućnosti dobićete i jednu jako važnu životnu poruku koju morate primiti. IZABERITE JEDAN SIMBOL NEBA i u nastavku teksta saznajte sve o tome…


  • MJESEC

Ukoliko ste izabrali mjesec, u narednom periodu ćete doživjeti mnoge avanture. Biće tu ludih noćnih izlazaka u kojima ćete upoznati nove osobe. A sa njima dolaze i vrele avanture kojima prosto nećete moći odoljeti. Noć će biti Vaš dio dana za zabavu i provod. Iskoristićete ga najbolje to znate i to će Vas mnogo usrećiti. Po danu ćete spavati a po noći ćete imati lude provode, kao da ste ponovo tinejdžer.


Nebo Vam šalje poruku da se malo više čuvate. Morate da vodite računa o Vašem zdravlju, jer tokom tih noćnih provoda sve je moguće. Imaćete neke nesuglasice ali ništa ozbiljno ukoliko Vi ne dovedete to toga. Sve je to normalno ali tokom ovog perioda epidemije morate stvarno bolje da se čuvate. Jer nebo Vam predviđa veliki rizik od bolesti ukoliko se ne budete dobro čuvali.


  • SUNCE

Ukoliko ste izabrali Sunce, Vi ste jedna jako vedra osoba. Uvijek ste nasmijani i volite da se družite sa ljudima i smijete šalama. Ljudi  vole da budu u Vašem društvu jer ste jako uvijek divni i puni ste zanimljivih priča. Ne volite da zabadate nos u tuđi život, a to ljudima najviše odgovara. Zbog toga su kafe sa Vama neobavezni razgovori i lijep provod.


Ali nebo Vam šalje poruku da budete pažljiviji u ljubavi. Partner misli kako se hladite od njega i to ga mnogo povređuje. Prestanite da budete samo u svom svijertu i posvetite i njemu malo svoje pažnje i ljubavi. To nije ništa puno što želi od Vas a Vi to možete jednostavno da pružite. Pazite da ne izgubite tako osobu koju volite, čisto jer razmišljate o drugim stvarima.


  • ZVIJEZDA

Vi ste jedna jako eksplozivna osoba koja voli da bude u centru pažnje. Svaki Vaš korak i pokret mora da bude u skladu i predivan kako bi ga drugi primjetili. Zavodljivi ste i umijete da zavedete bilo koju osobu koju želite. Imate taj dar od neba, i vješto se koristite sa njim. Gdje god se pojavite plijenite svojom pojavom druge poglede ali to Vam zaista mnogo prija.


Nebo Vam šalje poruku da pazite koga zavodite. Možete tako da navučete sebi veliku nesreću i osobu koja nije psihički stabilna. A onda Vam to može napraviti veliki problem u životu. Nije lako ni proći pored takve osobe a pogotovo još ako ga zavedete. Možete postati predmet njegove požude a onda su svakakve strašne stvari moguće.

Ljubavna Adresa


Povezani članci:

Pratite nas i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.

Recommended For You

About the Author: Neshvacena