Izaberite jednu FARAONICU i saznajte kakav si TIP ŽENE, i kakva je SUDBINA Vam zapisana NA OSNOVU TOGA!

Izaberite jednu FARAONICU i saznajte kakav si TIP ŽENE, i kakva je SUDBINA Vam zapisana NA OSNOVU TOGA!

Izaberite jednu FARAONICU i saznajte kakav si TIP ŽENE, i kakva je SUDBINA Vam zapisana NA OSNOVU TOGA! Dolaze Vam jako zanimljivi dani u kojima ćete pronaći svoj mir i spokoj. Ali sve zavisi kakva ste žena, pa Vam to donosi drugačiju sreću. Zato, FARAONICE su simbol MUDROSTI i LJEPOTE, pa izaberite jednu da saznate šta Vas čeka.

SIMBOL LJUBAVI koji izaberete donijeće Vam SREĆNE VIJESTI u LJUBAVI!


FARAONICA 1

Izaberite jednu FARAONICU… Ukoliko ste izabrali ovu faraonicu Vi ste žena koja čvrsto stoji na svojim nogama. Volite da u životu prvo budete sigurni 100% u nešto pa tek onda da napravite korak. Ne volite igre, laži i prevare, već sve čisto i fer. Mnogi Vas ne voli zbog toga što Vas smatraju dosadnim zbog te Vaše osobine. Ali ne moraju ni da Vas vole, jer ste Vi svjesni koliko vrijedite, a drugi kako hoće.

PAS, DIJETE ili NOVAC…šta bi ste PRVO SPASILI? Odgovor predviđa Vašu ŽIVOTNU SUDBINU!


Zbog toga, u narednom periodu Vas očekuju jako divne vijesti. Konačno će se isplatiti sav Vaš trud koji ste uložili u određeni posao ili ljubavnu vezu. Sve će napokon da bude sigurno i čvrsto baš kao što Vi želite. Ali i sami znate da tu nije kraj posla, jer morate da odražavate to što ste postigli. Jer ako ga sada pustite, ko zna kada ćete ponovo imati takvu priliku za sreću kao ovu što Vam dolazi.


FARAONICA 2

Izaberite jednu FARAONICU… Ukoliko ste izabrali ovu faraonicu, znači da ste žena zavodnica. Posjedujete ogromnu moć privlačenja suprotnog pola, čak i kada ne želite to. Prosto zračite tom nekom energijom i kao magnetom privlačite ka sebi osobe koje Vam se sviđaju. Lijepi ste, jako privlačni i imate savršenu građu…pa šta je više potrebno Vama osim toga. Imate sve što jedna obična žena želi. Budite sretni zbog toga.


U narednom periodu Vam ova faraonica predviđa upoznavanje nove osobe. Čak iako ste u vezi ili slobodni, ova osoba će ipak ući u Vaš život. Bićete zaista stavljeni na razmišljanje u vezi te osobe. Privući će Vas i osjećaćete čudnu energiju između vas dvoje. To je Vaš konačni test za ljubav koji ćete imati prije nego budete u savršenoj ljubavnoj vezi koju toliko želite.


FARAONICA 3

Izaberite jednu FARAONICU… Izborom ove faraonice, predstavili ste sebe kao jednu vrijednu i bižnu ženu. Vama je porodica i Vaša ljubav na prvom mjestu. Jako ste požrtvovani i za sreću voljenih osoba ste spremni da uradite bilo šta. Volite da provodite vrijeme sa njima, jer Vas to opušta i čini Vas sretnima. Uživate da budete sa svojom voljenom osobom i dugo razgovarate o životnim temama.

Izaberite LISICU i saznajte kakva je Vaša TAJNA MOĆ.


Uskoro Vas očekuju jako lijepe vijesti. Ukoliko ste slobodni, mogao bi Vas partner konačno zaprositi. Međutim, ako ste u braku očekuje Vas jedno prelijepo ljubavno putovanje. Za vas oboje to će biti jedna savršena avantura u kojoj ćete uživati i ponovo se zbližiti kao nekada. Sve će Vam ići od ruke a naročito u ljubavi. Spremite se za ogromni talas sreće koji će Vas zapljusnuti.


Nadamo se da ste uživali čitajući ovaj članak, i da smo Vas barem malo oraspoložili. U komentar možete ostaviti koju ste Vi faraonicu izabrali i šta Vas je to privuklo na njoj. Izaberite jednu FARAONICU i napišite nam da li smo Vam pogodili sudbinu.

Ljubavna Adresa


Pratite nas i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.

Recommended For You

About the Author: Neshvacena