Izaberite NAJSLAĐU MAČKU i saznajte šta Vas VAŽNO USKORO ČEKA!

Izaberite NAJSLAĐU MAČKU i saznajte šta Vas VAŽNO USKORO ČEKA!

Izaberite NAJSLAĐU MAČKU i otkrićemo Vam šta će se uskoro važno desiti u Vašem životu. Jedna od mačkica koju izaberete otkriće životnu poruku i sudbinu koja Vam je zapisana. Zbog toga …

Izaberite NAJSLAĐU MAČKU i u nastavku teksta pročitajte Vašu blisku budućnost…


MAČKA 1

Izborom ove mačke u Vašu skoriju budućnost stiže jedna lijepa prinova. Može da se tiče finansijskih noviteta ili ljubavnih.

POSAO : U narednom periodu će na polju posla sve biti savršeno. Očekuju Vas novčani prilivi i veliko priznanje. Bili ste vrijedni i požrtvovani na poslu pa će se to odraziti na platu . Dobićete značajnu povišicu kao zahvalnost za Vaš trud a moguće se i premještanje na višu poziciju.

LJUBAV: Ako ste u vezi ili braku moguća je prinova u ljubavi. Možete uskoro očekivati jednu malu bebu na putu. Prinova se može odnositi i na višu stepenicu u vašem odnosu. A ukoliko ste slobodni onda će u Vaš život ući nova osoba sa kojom je moguća ozbiljna veza.


MAČKA 2

Pošto ste izabrali ovu mačku to predstavlja veliko iznenađenje koje Vas uskoro očekuje.

POSAO: Na poslovnom planu Vam dolazi velika konkurencija. Ona će Vam pokazati da morate se više potrudili kako bi bili bolji i uspješniji. A definitivno će Vas i natjerati na to. Moraćete dokazati sebi i svima da Vi imate taj žar u sebi pomoću kojeg možete još više uspjeti.

LJUBAV: Što se ljubavi tiče čuvajte se udvaranja. Možda, bez obzira koliko se odupirali, budete zavedeni od osobe suprotnog pola. A ukoliko ste u vezi to će biti jako veliki problem koji će prodrmati vašu vezu. A slobodnima će dobro doći malo strasti.


MAČKA 3

U skorije vrijeme Vas mogu dočekati jako neprijatni trenuci.

POSAO: Moguće je jedno veliko sramoćenje na poslu. Ukoliko ne  budete držali jezik za zubima Vaše kolege će promijeniti mišljenje o Vama. A takođe i šef bi mogao da Vas spusti na nižu poziciju ili da dobijete otkaz. Sigurno to ne želite…

LJUBAV: U ljubavi baš kao i na poslu morate paziti šta pričate. Mogli bi ste svojim nekontrolisanim jezikom povrijediti voljenu osobu. Tada mogu nastupiti tenzije u vašoj vezi. Slobodni svojim riječima mogu otjerati potencijalnu novu ljubav.


MAČKA 4

Što se tiče značenja ove mačke, očekuju Vas suze i razočarenje.

POSAO: Neko od Vaših prijatelja ili poslovnih kolega mogao bi Vas izdati. Jedna od Vaših dugo čuvanih tajni će isplivati na površinu a to će trajno uništiti Vaš ugled.

LJUBAV: Zauzeti će doživjeti prevaru ili izdaju od partnera. Već neko vrijeme Vam se sprema ova oluja koja će Vas pogoditi. Zato se dobro pripremite za ove loše trenutke.

Ljubavna Adresa


Povezani članci:

Pratite nas i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.

Recommended For You

About the Author: Neshvacena