IZABERITE NALJEPŠU HALJINU i saznajte kako Vas Vaš MUŠKARAC VIDI, kao PRINCEZU ili NEBITNU ŽENU!

IZABERITE NALJEPŠU HALJINU i saznajte kako Vas Vaš MUŠKARAC VIDI, kao PRINCEZU ili NEBITNU ŽENU!

IZABERITE NALJEPŠU HALJINU i saznajte kako Vas Vaš MUŠKARAC VIDI, kao PRINCEZU ili NEBITNU ŽENU! Na slici su prikazane tri jako lijepe haljine. Međutim, Vi se morate odlučiti za onu koja Vam se najviše sviđa. Ona haljina koju odaberete precizno će Vam otkriti kakvi ste Vi u očima muškarca kojeg volite. IZABERITE NALJEPŠU HALJINU i u nastavku teksta saznajte kako Vas on vidi!


HALJINA – A

IZABERITE NALJEPŠU HALJINU…a ako je Vaš izbog pod A…. Izborom ove haljine, otkrivamo da ste jedna jako divna osoba koja umije svakoga da šarmira. Vaš muškarac je obuzet tim Vašim šarmom i divi Vam se jako. Za njega ste jedna predivna dama koja zaslužuje svu pažnju ovog svijeta, a pogotovo njegovu. On u Vama vidi najljepšu ženu na svijetu, koja je osvojila njegovo srce. Njegova ste kraljica koja ima svoje posebne odaje i tron u njegovom srcu.


On izuzetno poštuje sve to što jeste i što ste postigli u životu. Obožava Vaš karakter, jer se zaljubio u takvu osobu koja je predivna i dobra. Za njega ne postoji druga žena osim Vas, jer je u Vama našao sve ono o čemu je sanjao. Žena kao Vi ste ispunjenje njegovih dječačkih snova, i sada ih je dosanjao. Uživa da bude sa Vama i dio zajedničkog života koji imate. Taj muškarac Vas zaista mnogo voli i poštuje.

Izaberite ZLATNA KRILA i saznajte kuda će Vas ODNIJETI SUDBINA u LJUBAVI!


HALJINA – B

IZABERITE NALJEPŠU HALJINU…a ako je Vaš izbog pod B…. Vaš muškarac u Vama vidi fatalnu zavodnicu. On je prosto opsjednut Vašim tijelom i pojavom. Vi ste njegova savršena žena za intimne trenutke. Smatra Vas vatrenom i strastvenom ženom koju ne može da izbaci iz glave. Nikada mu neće biti dosta Vas, jer se sa Vama osjeća kao potpun muškarac. Voli način na koji ste ponašate prema njemu i pogled sa kojim ga gledate. To ga ujedno uzbuđuje i smiruje.


Sa Vama se osjeća kao mladić u punoj snazi koji je kao Vaš kralj. Obožava sve u vezi Vas, a najviše kako se slažete u krevetu. Za njega je to najbolji dio sve, jer u tome uživa sa Vama. Vi ste zavodnica koja je zavela njegovo srce i uvukla se pod kožu. I ne namjeravate da izađete tako lako, jer zajednički trenuci koje provedete su čarobni. Žena kao Vi nikada neće biti dosadna niti suvišna Vašem muškarcu.ž

SUDBINA JE ZAPISANA u DLANOVIMA – Izaberite jednu SLIKU i saznajte šta Vas to USKORO OČEKUJE!


HALJINA – C

IZABERITE NALJEPŠU HALJINU…a ako je Vaš izbog pod C…. Vaš muškarac u Vama vidi jednu princezu kojoj je potreban princ. A on obožava da bude to za Vas. Sviđa mu se način na koji ga gledate, kao svog spasioca. U tim trenucima se osjeća kao muškarac i Vaš heroj. Poštuje Vas i za Vašu sreću bi uradio sve. Ima potrebu da Vas zaštiti od svakog ko Vas barem ružno pogleda. Jer po njegovom mišljenju, Vi zaslužujete samo lijepe i nježne stvari u svom životu.


Pravo ste osvježenje u njegovom sumornom životu. Sve oko njega je sivo i crno, a Vi ste kao bijeli anđeo. U svojoj rozoj haljini ste sletjeli na njegovo srce i pokazali mu kako je svijet idalje lijep. Sa Vama on vjeruje u ljubav i da ipak mogu da se dešavaju lijepe stvari. Za njega ste predivna princeza u koju će uvijek da bude zaljubljen. Jer u njegovom srcu Vi budite najljepše emocije koje ima.

Ljubavna Adresa


Pratite nas i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.

...

Recommended For You

About the Author: Neshvacena