IZABERITE neki od SIMBOLA LJUBAVI i saznajte po čemu ćete pamtiti ovu godinu!

IZABERITE neki od SIMBOLA LJUBAVI i saznaj po čemu ćete pamtiti ovu godinu!

IZABERITE neki od SIMBOLA LJUBAVI i saznaj po čemu ćete pamtiti ovu godinu! Na ovoj slici su prikazane 6 slika sa svim simbolima ljubavi. One govore šta će Vam se to desiti tokom ove godine u ljubavi što ćete pamtiti do kraja života. Ova godine, tj ostatak godine će biti obilježen po nečemu posebnom što se tiče ljubavi. IZABERITE neki od SIMBOLA LJUBAVI  i saznajte šta će Vam se divno ili ne toliko divno do kraja 2020-e godine.


  • RUŽE

Ukoliko ste izabrali simbol ove dvije ruže, znači da će Vam do kraja godine cvjetati cvjeće. Doživjećete jako lijepe ljubavne trenutke, slobodni a i zauzeti. Sve će Vam biti divno i biće tu mnogo romantičnih trenutaka sa voljenom osobom. Bićete mnogo sretni sa svojom voljenom osobom. Poklanjaće Vam mnogo pažnje u kojoj ćete pronaći svoju sreću i mir. Poželjećete da se ti trenuci nikada ne završe, i da vječno uživate u tom savršenom osjećaju.


  • RUKA – SRCE

Vi ste osoba koja vrlo lako poklanja svoje srce svima. Volite da volite i budete voljeti, i to najdivniji mogući način. Baš onako kako samo anđeli umiju da vole. Jer je Vaša duša divna i anđeoska, i kada volite to je onda nešto predivno. Što se tiče ostatka godine, ovaj period ćete pamtiti nažalost po slomljenom srce. Prelako dajete svoje srce i zbog toga često budete povrijeđeni. Srce morate pažljivije da pružate, jer neka svako tako lijepe namjere kao Vi.


  • ŠARENI BALONI 

Vaš um kao da pluta po nebu, gore iznad oblaka. Rijetko kada ste na zemlji i svjesni šta se dešava. Kao da pokušavate da pobjegnete od ovog svijeta i svih loših stvari, pa se potpuno isključite. Vrijeme je da siđete dolje i shvatite šta se dešava oko Vas. Neko će pokušati da Vam namjesti jednu zamku ali Vi je morate otkriti prije toga. Da bi ste sačuvali svoj mir i poziciju na poslu, kao i u vezi, budite pametni i razotkrijte tog ološa. Neko će pokušati da Vas sabotira.


  • SRCE BALONI

Kao i kod šarenih balona, Vaš um je negdje drugdje i pluta. Ali Vi maštate o voljenoj osobi, i samo o tome. Pravite od te osobe idol, kralja i kujete je u zvijezde. Ne obraćate pažnju na loše osobine te osobe, već je vidite kao nešto savršeno. Pazite se razočarenja kada shvatite kakva je ta osoba ustvari. Progledajte na vrijeme, jer nije sve onako kako se čini. Neke osobe prosto samo žele da Vas iskoriste i bace kao krpu. Ne znači da je svaki put tako, ali morate naučiti lekciju.


  • VJERENIČKI PRSTEN

Pa sama slika govori šta će se desiti do kraja godine. Vaš um je predvidio to, i privukao da Vam se desi. Duboko u sebi osjećate kako ste spremni za to. Vi i Vaša voljena osoba ćete se odlučiti na zajednički život i brak. Zaručiće Vas voljena osoba a Vi ćete biti presretni zbog toga. Očekuje Vas duga ljubav, sa mnogo sretnim dešavanjima. Prepustite se osjećaju i neka Vas ljubav nosi na svojim krilima.


  • USNE

Dolazi Vam nova osoba u Vaš život čiji će poljubac da Vas potpuno oduva i osvoji. Biće to neko sa kime ćete imati zajedničke ciljeve. Pomalo ćete biti različit tip osobe ali ako uspijete da se posložite i uklopite sa svim različitostima, predstoji Vam uspjeh. Veza u koju ćete ući biće pravi pogodak i divno nešto. Mnogo toga ćete proći zajedno i uživati u ljubavi.

Ljubavna Adresa


Povezani članci:

Pratite nas i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.

 

DODATAK VIDEO:

Recommended For You

About the Author: Neshvacena