IZABERITE VATRENO SRCE i saznajte kakva Vas VATRENA AVANTURA očekuje do kraja GODINE!

IZABERITE VATRENO SRCE i saznajte kakva Vas VATRENA AVANTURA očekuje do kraja GODINE!

IZABERITE VATRENO SRCE i saznajte kakva Vas VATRENA AVANTURA očekuje do kraja GODINE! Na slici su prikazana tri srculenceta, tačnije dva vatrena srca i jedna vatrena ruža. Izaberite jedno sa slike i saznajte kakva vatrena ljubavna uskoro očekuje. Jedna je znak nove ljubavne veze, koja će biti ispunjena strašću. IZABERITE VATRENO SRCE i u nastavku teksta saznajte šta Vas očekuje do kraja godine.

Izaberite NAJSLAĐU ŽIVOTINJU i otkrijte svoju LJUBAVNU SUDBINU za MAJ!


1. VATRENA RUŽA

IZABERITE VATRENO SRCE…i ako je to slika pod brojem 1…. Ukoliko ste izabrali vatrenu ružu, u Vaš život će ući jedna nova osoba. Sa njom ćete imati jedno jako zanimljivo iskustvo koje ćete pamtiti dugo dugo. To će biti jedna jako vatrena avantura ispunjena strasti i uživanjem. Bićete toliko opsjednuti jedno drugim i željećete da stalno budete u krevetu sa tom osobom. Biće to jedan odnos, jako zanimljiv ali na kratke staze. Uglavnom, kako god bilo biće mnogo zadovoljstva i lijepih dešavanja.


Moguće je da ćete se upoznati negdje u izlasku ili javnom mjestu. Na prvi pogled ćete osjetiti jako veliku strast jedno prema drugom i zajedno ćete doživjeti mnogo strastvenih trenutaka. Željećete da po cijeli dan budete zajedno i mazite se kao tinejdžeri. Preplaviće Vas emocije strasti i ogromnog interesovanja za tu osobu. Zbog toga ćete u određenim trenucima pomisliti kako je moguća veza između Vas, ali nemojte se previše zavaravati u vezi toga.

CVIJEĆE donosi PRAVU LJUBAV ili SLOMLJENO SRCE – Izaberite najljepše i otkrijte svoju LJUBAVNU SUDBINU


2. VATRENO SRCE 1

IZABERITE VATRENO SRCE…i ako je to slika pod brojem 2…. Izborom ovog prvog vatrenog srca, očekuju Vas do kraja godine strastveni trenuci sa voljenom osobom. Uživaćete u ljubavi ali i nježnostima koje ćete razmjenjivati između sebe. Moguće je da ćete otići na jedno putovanje, tokom kojeg ćete se ponovo zavoljeti kao nekada. Odavno niste baš toliko intimni kao nekada, i kao da hladnoća vlada između vas dvoje. Ali poslije tog putovanja, stvari između vas će se promijeniti.


Doživjećete ponovno one iste emocije kao na početku vaše veze. Biće to jedna divna ljubav i zbog toga ćete ponovo osjetiti taj stari žar u grudima. Nevjerovatno je kako se tako neke stare vatre ponovo mogu upaliti. Pogotovo, kada pomislite da je to poslije toliko vremena nemoguće. Ali ipak je sve moguće, samo treba čekati pravi trenutak i pravo vrijeme. Ljubav nema rok trajanja, samo je nekada treba razdrmati.


3. VATRENO SRCE 2

IZABERITE VATRENO SRCE…i ako je to slika pod brojem 3…. Izborom ovog vatrenog srca pod brojem dva, do kraja godine Vas očekuju ne tako lijepi trenuci. Mogle bi tu da se dese neke sitne avanture, ali ono što Vi želite je nešto ozbiljnije i bolje. Ali toga anžalost neće biti, barem do kraja ove godine. A Vama je dosadilo da se osjećate tako usamljeno i zapsotavljeno. Potreban Vam je neko ko će u Vama ponovo probuditi stari žar i strast prema životu.


Upali ste u jednu ogromnu monotoniju i sada žalite da izađete konačno iz toga. Ali ne želite da se to desi nekim ludim provodima, već prosto sa ljubavlju i divnim trenucima. Priželjkujete neku novu ljubav koja će u Vama vidjeti ono nešto posebno i jedinstveno što skrivate iza tih zidina. Prestanite da se plašite i izađite u svijet. Pokažite drugima da ste spremni za nove šanse i one će doći Vama. Samo se prepustite trenutnom osjećaju želje.

Ljubavna Adresa


Pratite nas i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.

...

Recommended For You

About the Author: Neshvacena