Japanski test LJUBAVI: KRVNA GRUPA određuje ko je SAVRŠEN PARTNER za Vas

Japanski test LJUBAVI: KRVNA GRUPA određuje ko je SAVRŠEN PARTNER za Vas

Japanski test LJUBAVI će Vam otkriti kakva Vam je ljubav suđena. Japanci su poznati po tome što partnera biraju prema krvnoj grupi. A u tome su još zastupljeniji pri biranju životnog saputnika. Psiholozi su utvrdili da pomoću krvne grupe možemo ‘čitati ljude’. A evo da vidimo kako to izgleda kada se prenese na traženje srodne duše…


KRVNA GRUPA (A)

Žene na prvi pogled izgledaju hladne i nedodirljive, koje su ove krvne grupa. Ali ustvari sve je to samo prividna istina, jer one su jako emotivne. Dok su muškarci ove krvne grupe potpuno posvećeni svojoj porodici, vjerni i odani. Oba pola su jako požrtvovana kada se radi o porodici. Spremni su uraditi bilo šta za svoje voljene, a porodica im je na prvom mjestu. Oni su jako divni i brižni roditelji, iako su ponekad strogi ali za dobrobit svoje djece. Jako brzo se pokaju što su bili strogi, ali njihovo srce je toplo i ogromno.


KRVNA GRUPA (B)

Osobe ove krvne grupe su pravi avanturisti i misteriozni. Iako su naizgled to stidljive i povučene osobe u njima se krije potpuno novi svijet. Jako su zanimljivi ukoliko dozvole da im se približite. Ja većinu su to suzdržani ljudi, ozbiljnog lica i strogog govora. Ali kada ih bolje upoznate shvatićete koliko su divni. Sa njima nikada ne može biti dosadno. Umiju da zasmiju svakoga. Puni su različitih ideja. Što se tiče ljubavi jako teško se odlučuju za ljubav. Moraju prvo odlično ‘testirati’ potencijalnog partnera. Nisu baš povjerljivi ali njihova ljubav je pravo zlato.


KRVNA GRUPA (AB)

Dame ove krvne grupe vole one ‘loše momke’. Zbog toga vrlo često u ljubavi pate. Muškarci su pravi šarmeri, koji osvajaju sve pred sobom. Međutim to rade na jedna veoma džentlmenski način, i odmjereno.


KRVNA GRUPA (O)

Žene ove krvne grupe su prave đavolice. Njima je brak potreban kako bi se dokazale u društvu. Vole da rade iz sjenke svog supruga, kojeg će prvo dovesti na ‘presto’ a ona iskoristiti to. Prave su dame u društvu, a u krevetu lavice. Zadovoljiće svog partnera na svaki način sve dok joj on obezbjeđuje sve što joj treba. Za pažnju i nježnost je jako zahvalna, ali umije i da bude jako oštra da dobrobit porodice. Što se muškaraca tiče oni ne mogu da podnesu monotoniju. Uvijek se bore da u život unesu malo zabave. Ali obožavaju svoju porodicu i ne bi je izgubili ni pod koju cijenu.

Nadamo se da Vam se svidio Japanski test LJUBAVI  i da ste uživali čitajući…

Ljubavna Adresa


Povezani članci:

Pratite nas i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.

...

Recommended For You

About the Author: Neshvacena