JARAC: Kada ZAVOLI, to bude celim bićem nakon čega je SPREMAN uraditi SVE.

Tačno zna šta hoće i kako to da ostvari. Posao i karijera su mu na prvom mestu. Uvek se brine oko toga i nikad nije potpuno srećan ako nije ostvaren u poslu. Njime vlada Saturn, a to znači da je strpljiv, tvrdoglav i uporan i kad svi drugi odustanu.

U trenucima kada bi svi drugi oko njega odustali od cilja, on je taj koji je spreman jedini da se bori za ostvarenje onoga što želi i u tome se niko ne može uporediti s njim.

Svi koji ga znaju misle da je ozbiljan, ali oni koji provode više vremena sa njim znaju da on ume da bude duhovit. Samo mu dajte vremena da se opusti.

Ako je neko lojalan, iskren i posvećen ljudima do kojih mu je stalo i koje voli, onda je to definitivno jedan jedini Jarac. Spreman je uraditi sve na ovom svetu samo da ostvari ono što je naumio i u tome ne postoje nikakve prepreke za njega.

Nema emocija. Ako očekujete neko romantično iznenađenje ili svakodnevne ljubavne izjave od ovog horoskopskog znaka, onda zaboravite.

Problem može nastati kada je jarac prinuđen da sa svojim saradnicima bude jako blizak. Teško mu pada da prihvata tuđe različitosti, pa u takvim situacijama ima potrebu da ljude kontroliše ili im nametne njegove tradicionalističke vrednosti.

Njihova najvažnija potreba je sigurnost i to finansijska i materijalna sigurnost.To je pokretačka sila iza ambicioznog karaktera i svih drugih osobina ličnosti koju pogoni želja za uspehom. Oni su veoma zainteresovani za javne položaje i njihov prestiž.

 

 

Nastavak na sljedećoj strani…

Recommended For You

About the Author: Neshvacena