JARAC – LjUBAVNI HOROSKOP ZA JUL

  • Ako ste zauzeti

Potrebno je da se prilagodite potrebama svog partnera. Povremeno će vaš partner biti sklon dominaciji i pojačanim zahtevima, što će na vas delovati kao pritisak ali ćete uspeti da to rešite.

Samo ne poduzimajte nagle pokrete i ne donosite prerane odluke koje bi mogle narušiti vaš emotivni odnos ili brak, već razmislite dobro i tek onda vidite kako će dalje funkcionisati tok radnje.

Bićete spremni na razgovore koji će biti potpuno iskreni i otvoreni. Uvažićete potrebe voljene osobe ali ćete tražiti da i vaše potrebe u ljubavi budu poštovane.

U drugoj polovini juna ćete poboljšati vaš odnos sa voljenom osobom tako što ćete preuzeti inicijativu za zajedničke izlaske, više intimnih trenutaka nasamo, odlazak na jedno vikend putovanje i druženje sa zajedničkim prijateljima. Vaš partner će biti prijatno iznenađen vašom voljom da unesete više dinamike u vašu vezu. To će vas zbližiti.

Ono što je najbitnije, to da u svakom trenutku pronađete kompromis sa svojom voljenom osobom jer ćete jedino tako održati kvalitetan odnos i dobru komunikaciju i sama vaša ljubav će biti mnogo jača i uspešnija nego ikada pre, a to će vam biti od ogromne koristi za oboje.

Ne žurite ni u čemu, već naprotiv, dogovorite se oko svake nove inicijative koju donesete kako bi poboljšali svoj odnos jer jedino razgovorom i možete popraviti situaciju.

Na kraju ćete uvideti drastičnu promenu u odnosu sa vašom voljenom osobom i to u najboljem mogućem svetlu jer će se vaša emotivna veza ili brak povećati na mnogo veći nivo s tim što ćete shvatiti koliko ste zapravo povezani i koliko vam je bitno da svaki mogući trenutak provedete jedno kraj drugog.

 

 

Nastavak na sljedećoj strani…

Recommended For You

About the Author: Neshvacena