JARAC – LjUBAVNI HOROSKOP ZA JUL

 

  • Ako ste slobodni

Više nego obično ćete izlaziti i družiti se sa prijateljima. Preko jednog poznanika ćete upoznati osobu koja će vam se na prvi pogled dopasti i počećete češće da se viđate u istom društvu.

Otkrićete kako imate zajednička interesovanja i kako vam prija da razgovarate o zajedničkim temama. Kako će se osećati i erotski naboj između vas dvoje, ubrzo ćete završiti u krevetu. Vaša simpatija će želeti avanturu, vi ćete više biti za ozbiljnu vezu. Budite strpljivi, tek ste na početku.

Ali ipak, u samom startu treba da date do znanja osobi koja vam se dopadne šta vi zapravo očekujete od nje i same te vaše veze jer kada dođe taj trenutak da shvatite šta ona zapravo očekuje od vas, može vas zadesiti ogromno razočarenje,a to je nešto što sigurno ne želite da doživite u svom životu.

Stoga, pažljivo sa svakim novim postupkom jer svaki od njih vas dovodi bliže do konačnog cilja koji želite da postignete u svom životu,a i u ljubavnom odnosu sa osobom koju volite.

Nešto starijim Jarčevima će biti nagrađena upornost u udvaranju osobi koja duže vreme zaokuplja njihovu pažnju. Uspećete da joj se dopadnete i počećete da izlazite i da se češće viđate. Do kraja meseca ćete započeti vezu.

Smatrajte da ste napokon dočekali pravi mesec za pokretanje nove ljubavne veze sa osobom koja bi mogla da bude nešto sasvim novo i neočekivano u vašem životu, a isto tako i prava i iskrena ljubav ako se dovoljno potrudite jedno oko drugog.

 

Recommended For You

About the Author: Neshvacena