JARAC – Njegovu LJUBAV je TEŠKO OSVOJITI, ali je VRIJEDNIJA od svega na ovom svijetu!

Jarčevi djeluju melanholično i strogo jer žive po principima samodiscipline i odgovornosti. Sve procjenjuju i ne vole da se upuštaju ni u šta dok prethodno ne sagledaju sve prednosti i mane. Čine se dosadni jer imaju strogo organizovan život. Jarčevi se tako osećaju najsigurnije. Zbog toga što su sami sebi dovoljni, Jarčevi se pogrešno tumače kao hladne osobe. Međutim, nisu tako hladni kao što izgledaju, jednostavno vole sve da rade sami. Ne postoji bojazan da nešto neće završiti ili uraditi kako treba.

Imaju jaku potrebu da kontrolišu svoj život i svoje okruženje, što se ponekad odražava na tuđe živote. Veruju da mogu organizovati i srediti život drugim ljudima, što su i u stanju da urade, ali ljudi ih zbog ovoga ponekad smatraju uljezima i zato ne gledaju blagonaklono na Jarčeve sugestije.

Jarčevi su pomalo melanholični i imaju potrebu za organizacijom i radom jer duboko u sebi veruju da su bezvredni, pa moraju stalno da se dokazuju. Jednom kada shvate da je samo potrebno da vole sebe, sva vrata će im se otvoriti, posmatraće svijet drugačijim očima i uživaće u čarima života bez osjećaja krivice. Jarcu je jako potrebna finansijska i materijalna sigurnost. Ovo je sila koja ih vodi i koja se krije iza njihove ambicioznosti.

Sve njihove osobine satkane su od želje za uspehom. Jako im je bitan nastup u javnosti i prestiž. Iako su usamljenici, Jarčevima je potrebno da ih drugi cijene, mada ovu svoju osobinu odlično prikrivaju. Jarčevi su samodovoljni i imaju mnogo lica.

Poznati su kao ravnodušni i nezainteresovani. Međutim, ovim osobinama se kriju od svijeta, zbog čega, nažalost, mnogi Jarčevi ne znaju ko su zapravo, zbog čega su nesigurni u sebe i stalno preispituju svoju vrijednost.

 

Nastavak na sljedećoj strani…

Recommended For You

About the Author: Neshvacena