JARAC – Njemu je PORODICA najveće BOGASTVO, i za svoje BLIŽNJE bi i ŽIVOT DAO!

Jarac će vam prvenstveno biti prijatelj, a tek onda ljubavnik. Jarac daje celog sebe u vezu. Nikada neće tražiti ništa za uzvrat, ali će dati sve. Dobar i velikodušan pratilac je ono što ćete dobiti ako pružite ljubav Jarcu.

S vremena na vreme mogu biti stidljivi, konzervativni i dosadni, ali to je samo pre nego što dobiju dovoljno samopouzdanja da se otvore. Nakon što steknete njihovo poverenje, oni mogu biti veoma zabavni, spontani i duhoviti.

Jarac očekuje da budete njihova jedna i jedina ljubav. Nikad mu nemojte dati razlog da vam ne veruje i biće vam odan partner. Nikada nećete morati da se brinete da će zalutati, osim ako to prvi ne uradite.

Imati ljubavnika koji ima sve pod kontrolom može zvučati vruće i seksi, ali ako vi želite da budete glavni, udaraćete glavom u glavu, a Jarac ima rogove. Ups! Mogu biti vrlo izbirljivi za sve , od vašeg okruženja do načina na koji perete posuđe.

Posebno paze na to kako izgleda njihovo ljubavno gnezdo, ali ako ste pozvani, bićete prijatno iznenađenji. Jarac je prilično tradicionalan u svojim romantičnim navikama, ali pokušaće sve da se osećate kao u američkoj spunici kad ste u njegovoj spavaćoj sobi. Inače, Jarac nije preterano kreativan u krevetu, tako da ne očekujte ništa fancy. Ali, izdržljiv je i može vas zabavljati celu noć – tako da ćete tražiti još.

Praktičan buket i večera u skromnom restoranu idealna je za nepretencioznog Jarca. Međutim, on očekuje da će vaša pažnja trajati zauvek na tom nivou.

Napalite ih sa mnogo razgovora o ozbiljnim temama koje stimulišu njihove umove. Jarac voli da pokaže veličinu svog mozga i budući da je praktičan, impresionirajte ga tako što ćete napraviti isto. Intelekt je toliko seksi, zar ne?

Recommended For You

About the Author: Neshvacena