JARAC: On je VJERAN, POUZDAN i SNAŽAN…a jednom kad mu odaš tajnu on je NOSI SA SOBOM U GROB!

Dragi čitaoci, u ovom članku ćemo Vam malo približiti kakve to osobine ima jedan Jarac. Osobine horoskopskih znakova se razlikuju čak i među istima, a to zavisi od tačnog vremenskog perioda kada ste rođeni (datum i sati). Za sada Vam u ovom članku donosimo samo one osnovne osobine koje imaju svi Jarčevi. Ovo su neke opšte osobine svih osoba rođenih u ovom predivnom horoskopskom znaku. 

 

On je pouzdan, i na njega uvijek možeš računati. Njegovi prijateljski savjeti će uvijek koristiti u bilo kojoj situaciji. Jako dobro razumije funkcionisanje svijeta oko sebe i zbog toga umije da da veoma dobar savjet u vezi problema. Izuzetno je dobar slušalac ali ne onaj pasivni, već sa njim možemo da vodimo normalan razgovor sa istom mjerom razjmjene mišljenja. Na njega uvijek možemo da se oslonimo, jer kao prijatelj može mnogo da pruži.

Ponekad nam djeluje tako dalek i hladan, kao ga nije briga ni za koga ali u suštini to nije istina. On je u dubini svoje duše zaista divna osoba koja samo želi pronaći nekoga ko će ga umijeti voljeti i razumjeti. Njegovi postupci su ponekad čudni, ali veoma opravdani. Jarac prvo sve dobro odmjeri pa onda siječe. Tako da njegova rješenja su ona najbolja.

Kada želi nešto da uradi on prvije svega stavlja ljude oko sebe i zapita se kako će to uticati na njih pa tek onda uradi to što je zamislio. To je zbog toga što ima tako divnu dušu i ogromno srce puno ljubavi za sve.

Recommended For You

About the Author: Neshvacena