JUL jednom znaku donosi PROSIDBU a možda i BRAK!

NASLOVNA FOTOGRAFIJA - U članku saznajte kojem jednom znaku JUL donosi brak

JUL jednom znaku donosi PROSIDBU a možda i BRAK! Zato , pripremite se na ljubavni uragan koji dolazi po Vas u JULU. Odnijeće sve pred sobom što ste imali loše, i ostaviti samo lijepa osjećanja iza sebe. A sa njim dolazi i srodna duša za one slobodne. Pa ajde da vidimo ko je taj sretni znak horoskopa…


JUL jednom znaku donosi OGROMNU SREĆU a…

U PITANJU JE OVAN

Da, dragi Ovnovi, Vama će se u JULU baš posrećiti u ljubavi. Tako da slobodno možete očekivati brojne životne avanture. A to je ono što ste željeli oduvijek, da uživate u životu. Zbog toga sada možete da se opustite i lagano uživate u životu baš onako kako ste oduvijek željeli. Jer avgust ne donosi samo ljubav u Vaš život već i sreću u svim drugim poljima. Ovo će za Vas biti najsretniji mjesec ikada.

POVEZANI ČLANAK: HOROSKOP do kraja GODINE – OVNU se smiješi POSLOVNA PRILIKA a VODOLIJA bi mogla da ode na PUTOVANJE


LJUBAV

Što se ljubavi tiče, baš kao što smo do sada naveli i napomenuli, ovo će biti predivan mjesec. Vi ste neko ko ne pokazuje tako lako svoje emocije, pa Vam u život dolazi osoba koja će biti suprotna od toga. Pored nje kao suprotnost Vi ste hladna stijena a ona nježni povjetarac koji Vas miluje. To je što se tič emocija, a u životnim prilikama Vi ste vatra a ona mirna voda. Tako da ćete se Vas dvoje savršeno slagati.

NASTAVAK NA SLJEDEĆOJ STRANI…

...

Recommended For You

About the Author: Neshvacena