JUPITER SREĆU DELI: Ova planeta prolazi kroz Škorpiju i otkriva ŠTA VAS ČEKA U NAREDNIH GODINU DANA!

Jupiter je kao Božić Bata koji kad je dobro raspoložen (aspektovan) lepo nagrađuje, ali i ukazuje u kom polju života ćemo osetiti najveće zadovoljstvo. Ukoliko ste se u prethodnim godinama naučili da pratite put lične sreće i mira i ovaj novi Jupiterov tranzit će vam doneti veliko blagostanje i uspeh!

 

JUPITER je 10. oktobra 2018. godine zakoračio u znak strastvene Škorpije i u periodu do 9. novembra 2020. godine uneće u našu svakodnevnicu više odlučnosti, strasti, posesivnosti ali i uspeha i energiju – sve ili ništa. Kroz život ćete koračati puni samopouzdanja i sa mnogo manje strahova…

 

OVAN – sreća kroz rizik, finansijske dobitke i ljubav

 

Ovnovima će Jupiter tranzitirati osmim astrološkim poljem. Ovo je polje transformacije i velikih životnih promena, opisuje strast u vašim odnosima, ali i finansije. Vaša energija i ambicija će rasti iz dana u dan kako Jupiter bude odmicao zvezdanim stazama misteriozne Škorpije. Kako je ovo polje novca – posebno tuđeg, pozajmljenog i nasleđenog – u narednih 13 meseci vaš fokus će u velikoj meri biti na finansijama. Uživaćete u boljoj i većoj zaradi, ali su mogući i troškovi i veća ulaganja. Većina Ovnova baviće se i pitanjem nekog nasledstva, ili duga i kredita.

 

Na ljubavnom i emotivnom planu prolazićete kroz period velike transformacije. Strast među partnerima će biće jaka u ovom periodu. Proživljavaćete generalno dublje emocije, a s vremena na vreme mogući su izazovi u vidu ljubomore i posesivnosti. Vrlo je moguće da ćete se iznova zaljubiti u partnera, a vaš odnos zahtevaće još ulaganja.

Ženske pripadnice ovog znaka u periodu od 11.10. do 9.11.2020. intenzivno će razmišljati o proširenju porodice ili prinovi, pa su mogući noviteti na tom planu.

 

Slobodni pripadnici ovog znaka, posebno u novembru 2019. godine, ali i januaru, aprilu i septembru 2020. godine mogu ući u sudbinsku i fatalnu ljubavnu vezu. Sve što budete započeli u periodu Jupiterovog tranzita kroz Škorpiju zahtevaće da prethodno porušite i završite sa starim obrascima ponašanja i odnosima koji vam ne služe.

 

 

BIK – sreća kroz partnerstvo,brak i ljubav

 

U prethodnom periodu Jupiterovog tranzita vaš fokus je bio na poslu, obavezama, napredovanju, novim saradnjama i zdravlju. Jupiter će ulaskom u znak Škorpije osvetleti vaše polje partnerstva, posebno onog emotivnog. Bikovi u dugim vezama ili brakovima imaće neobjašnjivu potrebu za korenitim promenama u svom odnosu i vrlo je moguće da će se mnogi obrasci ponašanja ili navika u njihovom emotivnom životu menjati.

 

Bikovi su posesivni, a ovaj tranzit učiniće da požele u potpunosti da poseduju svog partnera, pa su vrlo moguće bračne ponude ili početak  zajedničkog života! Sreću i zadovoljstvo pronaćićete upravo u ljubavi, braku i produbljivanjem odnosa sa partnerom.

 

Slobodnim Bikovima Jupiter će doneti veoma važnu vezu u koju će ući iz velike strasti.

Ovaj tranzit će uticati na to da vam najveći motiv za sve postupke u vezi budu strast ili želja za posedovanjem. Budite obazrivi posebno u periodu retrogradnosti Jupitera od 10.3. do 11.7.2020. godine, kada će vaši odnosi – brakovi i veze – prolaziti kroz test.

Ipak i u izazovnim situacijama Jupiter nagrađuje, pa očekujte puno sreće!

 

 

BLIZANCI – sreća kroz posao, rad i red

 

Jupiter je u prethodnom periodu bio vrlo raspoložen prema Blizancima, a najviše je uticao na njihovo polje ljubavi,sreće i potomstva. Vrlo je moguće da su se veoma zanimljive i dobre stvari po njih događale, neki odnosi se prekinuli i uspostavile neke nove veze. Vaš karmički zadatak u prethodnom periodu bio je da uspostavite balans u emotivnom životu. U periodu od 10.10.2019. do 9.11.2020. godine, Jupiter će tranzitirati vašim poljem posla, obaveza i zdravlja. Sreću ćete u ovom periodu pronaći u poslu. Vrlo je moguće i da ćete se fizički potpuno regenerisati i promeniti neke možda loše navike. Vreme je za veliku transformaciju pre svega vašeg pristupanja poslu i obavezama.

 

Za većinu Blizanaca biće ovo period izazova ali i velikih i moćnih poslovnih prilika, posebno u januaru, aprilu, julu i septembru 2020. godine. Mnogi Blizanci dobiće nove poslovne ponude i otpočeće velike i važne projekte. Ono što će ovaj Jupiter pre svega zahtevati od vas biće da završite sa poslom ili saradnicima koji vas dugo guše.

Vrlo je moguće da je pred vama period i velikih ulaganja, ali će se sve investicije isplatiti trostruko više.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Recommended For You

About the Author: Neshvacena