Kakav DAR te očekuje u mjesecu LJUBAVI. Izaberi SRCE i saznaj.

SRCE 1)

Ako si izabrao  ovo srce onda treba više  da se potrudiš kako bi sredio/la svoj emotivni život.

Februar vam donosi lijepe momente sa partnerom i važno je da ih sada iskoristite kako biste učvrstili vaš odnos. Bilo bi dobro da što više vremena provodite zajedno, u zajedničkim aktivnostima i zabavi, a ako možete da priuštite i zajednički odmor, kraće putovanje, to bi bilo sjajno.

Krajem mjeseca, otvaraju se prilike za zajednička interesovanja, pa će vas to još više zbližiti. Ako ste slobodni, nećete željeti da se vezujete po svaku cijenu, već ćete željeti da se posvetite nekoj posebnoj osobi, koja odgovara vašim kriterijumima. Ipak, osoba koju ćete poželjeti neće željeti da se vezuje i to će vam predstavljati problem.

 

Moćićete uživati sa partnerom u romantičnim momentima i zajedničkim planovima. Ovo je period kada možete da ostvarite sve što ste planirali, možda zajednički život, djecu ili brak, sada je pravo vrijeme za to.

U drugoj polovini mjeseca biće prilike za sjajne, romantične momente i zajedničke aktivnosti. Potrudite se da organizujete i neko iznenađenje, kako biste rasplamsali vašu ljubav.

 

Nastavak na sljedećoj strani…

Recommended For You

About the Author: Neshvacena