KARMA donosi SRODNU DUŠU – Da li će USKORO u Vaš život ući PRAVA LJUBAV?!

KARMA donosi SRODNU DUŠU - Da li USKORO u Vaš život ući PRAVA LJUBAV?!

KARMA donosi SRODNU DUŠU – Da li će USKORO u Vaš život ući PRAVA LJUBAV?! U ovom članku donosimo objašnjenje kako KARMA donosi SRODNU DUŠU. I kada ste spremni da ona uđr u Vaš život.


Svako ljudsko biće pravu ljubav posmatra na drugačiji način. Svi žele na svoj način da to dožive. Da li je to neko ko donosi sreću u Vaš život? Ili osoba koja će pomoći u Vašoj transformaciji i pronalaženju svrhe i smisla… Ali to ne znači da treba da očekujete to samo za sebe. Sreću morate dijeliti sa srodnom dušom, i uzajamno joj vraćati sve ono što Vama poklanja. Jer ljubav je djeljenje…


Dolazak srodne duše naročito se može očekivati tokom retrogradne Venere u Blizancima. A ona je svoje kretanje započela 13. aprila i trajaće sve do 25. jula. Tokom ovog perioda je veoma moguće da ćete upoznati osobu koja sa sobom nosi sličan karmički teret kao i Vi. I to će Vas povezati na jako dubokim intervalima.

Ukoliko ste u nekom od prošlih života imali neki nerazjašnjen odnos sa nekom dušom. Moguće je da će karma u ovom periodu doći po naplatu istog.


EVO KAKO DA ZNATE DA LI STE SRELI SRODNU DUŠU

KARMA donosi SRODNU DUŠU onima koji vjeruju. Ovaj susret dvije srodne duše prosto se ne može opisati riječima. To je izuzetno jak osjećaj prema nekoj osobi, koji izaziva snažno poigravanje srca i misli. Taj osjećaj prijatnosti i udobnosti kada ste sa tom osobom. Kao da se znate oduvijek i imate tu neku čudnu povezanost iako se nikada niste sreli.

KARMA donosi SRODNU DUŠU i RETROGRADNA VENERA 

Kao što smo već pomenuli, ona će nastaviti svoj hod sve do 25. jula. A taj period će ostaviti veliki trag na Vašim srcima. Donosi Vam iscjeljenje nekih bolnih rana i oporavak duše.


Ovo ne znači 100% da će te u ovom periodu baš sresti Vašu pravu ljubav. Već donosi sa sobom spoznaju važnih životnih lekcija i isjecljenje starih rana kako bi sreća mogla da dođe. Dopustite sebi da pustite sve te negativne stvari koje su Vam se dogodile i očistite svoju dušu. Ne dozvolite da u njoj zavlada nered.

Ukoliko ste već stupili u vezu sa pravom ljubavlju u ovom periodu će vaša ljubav postati još jača.


U ovom članku ćemo Vam pisati koji je to KLJUČ PRIVLAČENJA PRAVE LJUBAVI. Prema ovim zakonitostima možete pronaći svoju srodnu dušu. Zbog toga Vam predstavljamo 10 jasnih načina kako da to postignete.

KLJUČ PRIVLAČENJA PRAVE LJUBAVI je univerzalni zakon, koji ako se pravilno koristi može postići mnogo. Po njemu je sve u Vašim mislima i glavama, i energiji kojom zračite. Jer ako zračite pozitivno tako će te i privući u život. A ukoliko imate negativne misli i energiju dešavaće Vam se loše stvari. Sve je do naše veze sa UNIVERZUMOM, jer on nam kao bumerang vraća ono što pošaljemo.


Evo pravila kako da aktivirate ZAKON PRIVLAČENJA:

BUDITE SVOJI

KARMA donosi SRODNU DUŠU ako budete svoji. Pokažite svoje prave emocije i želje, bez skrivanja iza maski. Jer sa maskama šaljete pogrešnu sliku o sebi, i to će Vam samo donijeti pogrešne izbore i prilike. Njegujte svoje pravo JA, i tada će Univerzum da Vam pošalje srodnu dušu koja će Vam odgovarati.

SPREMA Vam se nešto POSEBNO ako ste u horoskopu ovi ZNAKOVI


LJUBAV PREMA SEBI

Da bi Vas neko volio, morate i Vi voljeti sebe prvenstveno. Vaše pozitivno samopoštovanje će Univerzum odgovoriti sa srodnom dušom koja će Vas voljeti.


SREDITE VAŠE VJEROVANJE

KARMA donosi SRODNU DUŠU ako sredite svoje misli. U životu svi dobijaju ono u šta vjeruju, jer Univerzum funkcioniše na tom principu. Zbog toga je došlo vrijeme da formirate u mislima ono što zaista želite da dobijete i svoj lični sistem vrijednosti. Tako ćete dobiti ono što želite, a to je PRAVA LJUBAV.


SANJAJTE

Ukoliko stvarno želite sresti pravu ljubav, nastavite da sanjate o tome. Dozvolite sebi da Vaši snovi budu detaljni i prelijepi. Zamišljajte kako bi Vaš partner trebao izgledati i ponašati se, i tako Vaše želje šaljete Univerzumu. On prihvata Vaše želje i snove i pretvara ih u stvarnost i tako KARMA donosi SRODNU DUŠU.


PRESTANITE ZAVIDJETI

Normalno je ponekad biti ljubomoran na nekoga i težiti biti bolji i uspješniji. Ali nije normalno da se to pretvori u jedan svakodnevni poremećaj i da Vam to ne da mira. Posvetite se svome životu kako bi ga urediti i usavršili. Pustite deruge ljude da žive kako žele i ne obraćajte previše pažnju na tuđe živote.


PRIPREMITE MJESTO ZA LJUBAV

Počnite planirati kako bi izgledalo da Vaša PRAVA LJUBAV bude u Vašem životu. Oslobodite se negativnih emocija i razmišljate samo pozitivno. Spremite svoj život za ulazak prave ljubavi i neka Vaša zamišljanja budu najljepša kakva želite. KARMA donosi SRODNU DUŠU onima koji su spremni na to.


PRATITE INTUICIJU

Slušajte Vaše srce i šta je njemu zaista potrebno i tako KARMA donosi SRODNU DUŠU. U životu uvijek najbolje prođete kada slušate taj šapat koji usmjerava na pravi put. Poslušajte Vašeg anđela čuvara jer Univerzum tako komunicira sa Vama. Tako ćete znati gdje da odete kako bi sreli srodnu dušu. Prepustite se osjećaju…i PRAVA LJUBAV će doći.

Ljubavna Adresa


Pratite nas i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.

...

Recommended For You

About the Author: Neshvacena