KARTA koju odabereš, otkriće KAKVA si ŽENA – Da li si ZAVODNICA, LJUBAVNICA ili FATALNA ŽENA

KARTA 2

Vi ste strastveni i neukrotivi. U svemu se vodite istiktom. Imate jako izrazenu intuiciju i gotovo uvijek je poslusate. Bas zbog tog vaseg dara uvijek ste uspijevali a rijesite mnoge probleme koji su vas mucili.

Nikada ne ostavljate nista na pola. Sve sto zapocnete to i zavrsite. Odlucni ste i samouvjereno koracate kroz zivot. Kad nesto zelite onda idete po to, pametno i preispitano. Ne postoji to sto vi ne mozete da uradite u zivotu.

Medjutim, iako izgledate grubo i hladno, imate veliko srce. Iako niste romanticni, emotivnost vam je na visokom nivou. Osjecajni ste, a pogotovo prema ljudima do kojih vam je stalo. Nikada ne dozvoavate da neko dira ono sto vi volite. Osvetoljubivi ste i nikada ne zaboraljate ono sto vam je ucinjeno.

Vama bi najbolje odgovarao muskarac koji bi umio da zadovolji vasu fizicku i psihicku glad za ljubavlju.

 

KARTA 3

Vi ste zena koja cijeni vise vrijednost nego ljepotu. Prizemljeni ste i realni. Sve svoje odluke donosite za razumom a srce u vecini stvari pokusavate da stisate.Medjutim, vasa emotivnost ne moze bas uvijek da bude sakrivena. Rijetki su ti ljudi kojima dozvoljavate da upoznaju vasu osjecajnu stranu i koliko ste ustvari njezna i pazljiva osoba. Na prvi pogled vi ste obicna stijena koja ima samo pamet i nista vise, ali istina je drugacija.

Shvatili ste da skroz zivot treba manje da se slusa srce jer vas je ono uvijek dovelo u pogresan pravac. To je vas vase iskustvo naucilo. A vi nikada ne zaboravljate naucene lekcije.

Medjutim, vi kada odlucite da se za nekog vezete, to je onda ljubav za cijeli zivot. Vjerni ste i iskreni. Partner je za vas kao najsjajnija zvijezda na nebu i tako se ponasate prema njoj. Divno je imati osobu kao vi u svom zivotu.

Recommended For You

About the Author: Neshvacena