KĆERKA je NAJLJEPŠI POKLON koji žena može dobiti!

KĆERKA je NAJLJEPŠI POKLON koji žena može dobiti!

KĆERKA je NAJLJEPŠI POKLON za ženu. Od nje ne postoji ljepša osoba za njenu majku. Njena ljepota je nešto to oduzima dah. To je majčino ostvarenje, njena kreatura i umjetničko djelo.

Svaka majka vidi nešto posebno u svojoj kćerci. Jedan mali dio nje koji želi da usavrši na njoj. Sa kojim će je naučiti kako da bolje prođe u životu i iskoristi ga na pravi način.


KĆERKA je najbolji prijatelj kojeg jedna majka može imati. Kao mala je samo živahno stvorenje koje želi pažnju. A kada naraste ona se pretvara u najbolju prijateljicu.

Uvijek je tu za svoju majku, bez obzira na sve. Nikada je ne bi ostavila na cjedilu. Jer to je prijateljstvo koje je sam Bog spojio i predodredio.

Njih dvije jedna drugoj pričaju sve svoje tajne, greške i uspjehe koje su imale. Dijele savjete, podršku i pomoć uvijek kada je to potrebno.


KĆERKA je NAJLJEPŠI POKLON za jednu MAJKU, koja kada naraste bude njen PONOS. Za nju je majka boginja i super junakinja koja može sve.

Ugleda se na nju u svakom polju i dijelu života. Jer za nju ne postoji bolja i savršenija žena od njene majke. A majka u njoj vidi predivnu princezu na koju može biti PONOSNA.


PRIJATELJI DO KRAJA ŽIVOTA

Jedina osoba kojoj mogu vjerovati je jedna drugoj. I to traje tokom cijelog života. Jer ta vrsta prijateljstva se više nikada ne ponavlja. Ono je posebno baš kao i veza između njih, jaka i neraskidiva. Ne postoji niko drugi kome bi se tako ispovjedile i povjerile kao jedna drugoj.

Bez straha od osuđivanja i odbacivanja ako su pogriješile. Već zajedno rješavaju svaki problem koji se nađe ispred njih.


Te dvije žene su najponosnije jedna na drugu. I na sav glas i svima hvale jedna drugu. Bez ustezanja i srama, jer su zaista ponosne što imaju jedna drugu pored sebe. Sa zahvalnicom Bogu to je poslao jednu drugoj i dao im takvu vrstu ljubavi koja se ne dešava dva puta u životu.


KĆERKA pokupi sve najbolje od oca i majke. U njoj se posijane još prije rođenja najbolja sjemena od karaktera oba roditelja. Stvorena sa velikim predispozicijama da bude uspješna i voljena najviše na svijetu.

U nju roditelji uloži i zadnju kap krvi kako bi ona bila sretna. Ne mareći za sebe ni najmanje, jer je njihova djrevojčica najbitnija.

Ljubavna Adresa


Povezani članci:

Pratite nas i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.

Recommended For You

About the Author: Neshvacena