KINESKI HOROSKOP ZA PRVU POLOVINU DECEMBRA- Vodolije,ne očekujte PREVIŠE od sebe, Ribe su 24/7 kraj BLISKIH LJUDI, dok Bikovi žele malo MIRA za sebe!

Kineski horoskop u sebi sadrži 12 znakova koji su dobili imena i karakteristike 12 životinja za koje se vjeruje da su došli na večeru na koju ih je u davna vremena, po narodnom vjerovanju pozvao Buda. Tako da svoj znak u kineskom horoskopu tražite u godini u kojoj ste rođeni i na osnovu toga se gleda kakva će vas sreća pratiti kroz život. Moramo znati da kineska godina počinje u februaru a ne 1.januara kao sto je to kod nas i ciklus traje 12 godina .Saznajte šta vas očekuje u prvoj polovini decembra po kineskim vjerovanjima.

PACOV ( 1960. 72. 84. 96.)

Obratite pažnju na svoje emocije tokom ovog perioda. Moglo bi biti burnih emocija i reakcija.Bilo bi dobro da nađete nekog s kim možete da podijelite sve to; ne morate sami nositi taj teret. Nađite vremena za šetnju u prirodi.

BIVO (1961. 73. 85. 97)
Vama slijedi jedan lijep i pozitivan period. Bićete pozitivni i optimistični i svi će uživati u vašem društvu. Nađite se sa starim društvom i provedite lijepe trenutke. I na poslu ćete biti cijenjeni zbog svojih ideja.

ZEC (1963. 75. 87. 97.)
Pripadnici ovog znaka trebali bi da obrate pažnju na finansije u ovom periodu. Ne radite ništa što nije legalno. Na emotivnom planu nesuglasice ali nisu neriješive.Treba biti iskren i prema sebi i prema drugima.

ZMAJ (1964.76.88.2000.)
Povoljan period za sklapanje uvovora. Vaša hrabrost će uroditi plodom. Ne zaboravite i da se opustite. Zdravlje može biti mali ugroženo u ovom periodu. Obratite šta unosite u organizam.

 

nastavak na sledecoj strani….

Recommended For You

About the Author: Neshvacena