KINESKO PREDVIĐANJE ZA PRVU POLOVINU JUNA: Vodolija KONAČNO u zagrljaju voljene osobe, Blizanci pronalaze PRIJATELJE SVOG ŽIVOTA, a Ribe stvaraju PRAVI MALI RAJ kod kuće!

Pacov
Slijedi vam turbulentan period, jer će osjećanja biti pomiješana i za slobodne i za zauzete osobe. Treba prvo da poslusate sebe i naucite da volite sebe pa će ljubav lakše ući u vaš život.Na poslu ćete imati jedan zadatak koji će značajno uticati na vaš daljni profesionalni život. Napravite dobar plan i strategiju kako to dobro da odradite.

BIVO
Doživjećete otežanu komunikaciju u ovom periodu pogotovo u ljubavi. Spremite se za razgovor i kompromis. Nađite vremena da saslušate i drugu stranu, da ona iskaže svoja osjećanja .Na poslovnom planu ne očekuju vas neke promjene. Ali još ste ba pravom putu. Nastavite da vrijedno radite, rezultati će doći.
TIGAR
Ovaj mjesec vam donosi neke jednostavne promjene. Ne plaßite se promjena , one samo mogu donijeti svježinu u sve oblasti vašeg života. Pa tako i u ljubavni. Ako želite da napredujete morate da vrijedno radite da bi do rezultata došli. Ne brzajte sa odlukama i potezima jer bi se ishitrene odluke mogle pokazati kao greška.
ZEC
Ovo je period novog početka i zanimljivih promjena pogotovo u ljubavi. Oni koji su slobodni srešće srodnu dušu. A oni koji su već takvu našli uradiće nešto drugačije da bi se odnos poboljšao. Ovo je dobar period da se razmišlja o napretku na poslovnom planu.

nastavak na sledecoj strani….

Recommended For You

About the Author: Neshvacena