KINESKO PROROČANSTVO : Izaberite jednog VATRENOG ZMAJA i otkrijte da li Vas očekuje SREĆA ili TUGA!

NASLOVNA SLIKA - KINESKO PROROČANSTVO : Izaberite jednog VATRENOG ZMAJA i otkrijte da li Vas očekuje SREĆA ili TUGA!

KINESKO PROROČANSTVO : Izaberite jednog VATRENOG ZMAJA i otkrijte da li Vas očekuje SREĆA ili TUGA! Poznato je da su zmajevi drevna bića koja su imala ogromne moći. Ali vremenom, kako legenda kaže, izumrli su…dok druga legenda kaže da leže skriveni duboko u zemljinoj kori. I čekaju pravo vrijeme kada će izaći i vratiti red u svijetu svojom moći. Uglavnom, ovo KINESKO PROROČANSTVO se odnosi na Vašu sudbinu.. Izaberite jednog i u nastavku teksta pogledajte šta Vas očekuje.

SEDMIČNI CIGANSKI HOROSKOP – NEKOME će ovo biti sedmica IZ SNOVA, a nekome IZ PAKLA!


VATRENI ZMAJ #1

Ovo je KINESKO PROROČANSTVO samo za one koji su odabrali zmaja pod brojem 1. Ovo je zmaj koji će u Vaem životu donijeti velike promejene, i to na bolje. Očekuje Vas ogromna sreća u životu, a naročito u periodu do kraja godine. Sve će početi tokom jeseni 2020-e godine, kada ćete osjetiti velike promjene. Te promjene će najviše prvo biti u Vama. Postaćete duhovniji i Vaš um će biti savršeniji i mnogo inteligentniji. Shvatićete svijet i ljude oko sebe, a to je prva faza promjene.

ASTEROID CERERA do 18. OKTOBRA donosi KARMIČKE DAROVE


Druga faza će biti želja za fizičkim promjenama. Imaćete svoj poseban stil u kojem ćete se osjetiti posebno i opušteno. Ljudi će Vas primjećivati na svakom koraku i to će Vam jako imponovati. Voljećete sebe a i drugi će voljeti Vas. Bićete puni pozitive, pa će se početi dešavati prelijepe stavri u Vašem životu. Ukoliko ste slobodni privući ćete osobu koja je slična Vama i sa njom ćete dijeliti ljubav.

LJUBAVNI HOROSKOP za AVGUST – Jednom znaku se smiješi PRELIJEPA LJUBAVNA SUDBINA


VATRENI ZMAJ #2

Ovo je KINESKO PROROČANSTVO samo za one koji su odabrali zmaja pod brojem 2. Zeleni zmaj je zmaj novih početaka i svježih stvari. Očekuju Vas neke novine u kojima ćete možda uživati, a u nekim definitivno nećete. Imaćete posla preko glave, a finansije se neće popravljati. Bićete u velikim sukobima sa Vašim nadređenima, što će rezultirati čak i otkazom. Ali zapamtite da je to sve veliki test. Ne dolaze svima u isto vrijeme nagrade i kazne.

LJUBAV sa ISTIM ZNAKOM HOROSKOPA? Saznajte u članku kakva će Vaša LJUBAVNA VEZA biti!


Ali za Vas će ovaj test da bude zaista težak i surov. Proplakaćete svaku bol ali i shvatiti gdje ste griješili. To će biti savršen način kako da krenete pravim putem i sa pravim ljudima oko sebe. Izgubićete dosta toga i to će Vas zaboljeti. Nećete odmah vidjeti razlog tome a ni svrhu, ali kako vrijeme bude prolazilo shvatićete sve. I zašto je tako bilo i zašto baš tada.

HOROSKOP za narednih 15 DANA – Evo šta očekuje SVAKOG HOROSKOPSKOG ZNAKA


VATRENI ZMAJ #3

Ovo je KINESKO PROROČANSTVO samo za one koji su odabrali zmaja pod brojem 3. Ovaj zlatni zmaj donosi u Vaš život jedan zlatni period u kojem ćete uživati. Vaša ljubav ukoliko ste zauzeti mnogo obećava. Moguće je da uplovite u bračne vode sa tom osobom, i da Vaš život bude kao iz bajke. Ali morate da se ipak borite, jer nijedan poklon ne dolazi za džabe niti bez borbe. Sve lijepe stvari su stečene trudom, ali zato i vrijede toliko mnogo.

DO KRAJA GODINE će se konačno DESITI PRAVA LJUBAV ovim znacima zodijaka!


Slobodnima se smiješi jedno dugačko putovanje, možda čak i poslovno. Ali na tom poslovnom putovanju imaćete jednu ljubavnu avanturu. Na početku će se sve činiti kao da od toga nema ništa i nećete ni pokušavati da se vežete. Ali kako vrijeme bude prolazilo ta osoba će postati Vaš život. Ne odustajte od lijepih i vrijednih stvari u životu, nikada.

SEDMICA pred Vama donosi NOVU LJUBAV ali ima i LIJEPE VIJESTI za neke znakove


Nadamo se da ste uživali u ovom kineskom predviđanju Vaše sudbine i da ste ipak sretni. Jer čak iako je sve crno, zapamtite da morate ipak pogledati bolje. Možda baš iza te tame očekuje Vas nezamislivo ogromna sreća. Zato nikada i nipošto ne odustajte od Vaših želja i snova. KINESKO PROROČANSTVO je možda strogo ali 100% istinito.

Ljubavna Adresa


Pratite nas i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.

...

Recommended For You

About the Author: Neshvacena