KOGA BI STE PRVOG SPASILI? Odgovor će Vam OTKRITI NEŠTO NEVJEROVATNO!

KOGA BI STE PRVOG SPASILI? Odgovor će Vam OTKRITI NEŠTO NEVJEROVATNO!

KOGA BI STE PRVOG SPASILI? Odgovor će Vam OTKRITI NEŠTO NEVJEROVATNO! Na Vama je da pogledate sliku pažljivu i zamislite Vaše drage osobe ili kućnog ljubimca, i odaberite onog bez kojeg Vaše srce ne bi moglo da izdrži nikako. Razmislite dobro i dozvolite Vašoj duši da ona odluči o tome, i poslušajte njen odgovor. A zatim u nastavku teksta pogledajte odogovor. KOGA BI STE PRVOG SPASILI daće Vam nevjerovatne činjenice o Vama.

Zamislite prije svega da imate sve tri ličnosti u životu i tek onda birajte…


KOGA BI STE PRVOG SPASILI?

VAŠEG PSA

Ukoliko bi ste prvo spasili Vašeg psa, to za početak govori da ste mnogo vezani za Vašeg psa. Izgubili ste dosta tog au životu, prijatelje i drage ljude, i to mislimo kao izdavanje i sada ne vjerujete nikome. Jedino stvorenje koje Vas voli i poštuje je Vaš pas. Samo njemu možete reći sve bez straha da će Vas izdati i slomiti Vam srce na jedan jako nizak i ružan način. Volite ga kao svog jedinog i najboljeg prijatelja kojeg imate. I ne želite da ga ikada izgubite.


Druga strana ovog izbora je to da je Vama hitno potreban pravi prijatelj. I to neko ko može da Vam uzvrati savjetom i lijepom rječju. Nije Vam ne prija to divno krzno i medene okice, ali ipak je čovjek neko ko bi Vas razumio na Vašoj intektualnoj razini. Zbog toga tako žudite za nekom osobom koja će Vas usrećiti i učiniti da ponovo vjerujete ljudima i budete sretni i opušteni. Jer se osjećate previše usamljeno i jadno bez igdje ikoga oko sebe.


KOGA BI STE PRVOG SPASILI?

MUŽA/DEČKA

Zamislite prije sve ga imate muža ili dečka, i da li bi ste ga spasili. Ukoliko ste ipak izabrali ovo, jako ste vezani za tu osobu koju volite. On Vam mnogo znači u životu, i bez njega Vaš život ne bi bio potpun i lijep kao što je sada. Imate osjećaj kako bi se Vaš cijeli svijet srušio bez te posebne osobe koja Vam život znači. Jer je vaša ljubav mnogo jaka i zajedno možete da izdržite bilo šta i bilo koliko. To je jedan jako poseban ljubavni odnos koji se rijetko dešava.


Ali ono što je skriveno iza ovoga je Vaš strah od samoće. Partner je Vaš jedini pravi prijatelj kojeg imate i prosto ne želite da ga izgubite. Sve bi ste dali i uradili kako bi on bio sretan. Ali i Vi ste sretni sa njim jer i on Vas baš mnogo voli. Plašite se da će Vas proći vrijeme a da ne ostvarite svoje ciljeve i porodične planove. Želite da se ostvarite kao majka ili baka, a plašite se da vrijeme polako prolazi za to. Zato nipošto ne želite da izgubite tu šansu za sreću.


KOGA BI STE PRVOG SPASILI?

PRIJATELJICU

Vama prijateljica u životu mnogo znači i ne želite nikako da je izgubite. Ona Vas čini kompletnom osobom bez koje mislite da ne bi ste znali šta dalje u životu. Ta žena je za Vas životni vodič koji je uvijek tu kada Vam treba i nikada Vam nije okrenula leđa. To je jedna zaista divna osoba prepuna razumjevanja i ljubavi. Kada iamte neki problem samo se njoj obratite i kao da taj problem nikada nije ni postojao.


Međutim, ono što se krije iza ovoga je da imate ogromnu intimnu želju. Potreban Vam je neko ko bi se mazio sa Vama i udovoljavao Vam. Ali previše puta ste bili povrijeđeni i sada nikoga ne puštate tako blizu sebe. A pogotovo ne blizu svog kreveta. To je zabranjena zona, čak iako kao jedno ljudsko biće imate normalnu potrebu za tim. Želite nekoga kome možete tako vjerovati i sa kim možete se opustiti i uživati. To Vam je potrebno za sreću.

Ljubavna Adresa


Povezani članci:

Pratite nas i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.

...

Recommended For You

About the Author: Neshvacena