KOLAČ ŽELJA – Zamislite ŽELJU, odaberite jedan BROJ, i saznajte kada će se ŽELJA OSTVARITI!

NASLOVNA SLIKA - KOLAČ ŽELJA - Zamislite ŽELJU, odaberite jedan BROJ, i saznajte kada će se ŽELJA OSTVARITI!

KOLAČ ŽELJA – Zamislite ŽELJU, odaberite jedan BROJ, i saznajte kada će se ŽELJA OSTVARITI! Saznajte u članku šta donosi broj iznad kolača koji ste odabrali. On će Vam otkriti da li će se želja ostvariti brzo ili ćete ipak morati da čekate na njeno ostvarenje. Sve o tome detaljnije možete saznati u nastavku članka…

PROČITAJTE JOŠ: SIRENA ISPUNJAVA ŽELJE: Izaberite JEDAN OD BROJEVA i saznajte kada Vam ISPUNJAVA ŽELJU!


BROJ 1

Za Vašu želju će biti potrebno malo više vremena. Budite strpljivi i marljivo radite na ostvarenju svoje želje. Za nešto što je dobro, jednostavno je potrebno vrijeme. Kad tad ćete uživati u svemu onome što ste željeli, a što se ostvarilo. KOLAČ ŽELJA poručuje da je ovo broj koji će Vam ispuniti želju, ali morate se strpiti.


BROJ 2

KOLAČ ŽELJA sa ovim brojem poručuje da uskoro Vas očekuju trenuci iz snova. Sve Vaše želje će biti ostvarene u trenutku kada se najmanje budete nadali. Zaslužili ste da uživate u neizmjernoj sreći i zadovoljstvu. Veoma brzo će doći taj trenutak u kojem će se želja koju imate ostvariti. Ostanite strpljivi, jer znate kako kažu ‘STRPLJEN – SPAŠEN’. Neke želje prosto ne mogu tek tako biti ostvarene. Ali da Vas ne zabrinjavamo, želja koju ste zamislili će se sigurno ostvariti.

PROČITAJTE JOŠ: Izaberi SLATKI LJUBAVNI PAR i otkrij da li te USKORO očekuje susret sa PRAVOM LJUBAVLJU ili VELIKA BOL!


BROJ 3

KOLAČ ŽELJA sa ovim brojem za Vas sprema sudbinski trenutak u kojem će se Vaša najveća želja ostvariti. Budite sigurni da negdje tamo već čeka Vaša želja na ostvarenje. Iskoristite svaki trenutak da uživate maksimalno. Ovaj broj za Vas donosi posebnu važnost tako da ga pokušajte povezati sa vremenom ostvarenja želje. Nije još uvijek vrijeme da se ova želja ostvari. Međutim, kada dođe njeno ostvarenje, doći će i još jedna posebna stvar. A pošto su te dvije stvari povezane, moraćete malo sačekati na ostvarenje.


BROJ 4

Za Vašu želju treba još malo vremena. Vi ste divna osoba koja uvijek teži ka najboljem u životu. Međutim, za neke ciljeve i želje je potrebno više vremena. Ne samo jedna, već sve želje će doći na ostvarenje u jednom trenutku. Tada ćete biti najsretniji. KOLAČ ŽELJA sa ovim brojem Vama donosi sreću, ali ne odmah. Sreća će Vam doći uskoro u život ali ne odmah kao što ste se nadali. Za neke dobre stvari prosto treba malo više vremena da bi se desile. Kada se poklope zvijezde, i sve dođe na svoje mjesto, tada će i Vaša želja biti ostvarena.

PROČITAJTE JOŠ: VRATA SUDBINE – Izaberite jedna i saznajte šta će Vam se USKORO DESITI


BROJ 5

KOLAČ ŽELJA sa ovim brojem poručuje da Vaša sreća je na pomolu. Poseban značaj stavljamo na to ukoliko se želja veze za ljubavni život. U tom trenutku ćete se osjećati kao najsrećnije biće na svijetu. Vaš život će biti ispunjen ogromnom srećom i optimizmom. Ovo se naročito odnosi na to ako je želja vezana za ljubavni život. U Vaš svijet i srce će doći nova posebna osoba koja će postati nešto jako dragocijenoza Vas. Tada i samo tada, ova želja će biti ostvarena na način koji će učini Vaš život mnogo boljim i ljepšim.

NASTAVAK NA SLJEDEĆOJ STRANI….

...

Recommended For You

About the Author: Neshvacena