KUMA – PRIJATELJICA koja Vas NIKADA ne bi izdala. SESTRA od druge majke

KUMA - PRIJATELJICA koja Vas NIKADA ne bi izdala. SESTRA od druge majke
KUMA – PRIJATELJICA koja Vas NIKADA ne bi izdala. SESTRA od druge majke
Svako od nas kroz život upozna mnogo ljudi. Neki su suđeni da ostanu u našem životu, dok drugi nisu. Međutim, pravi prijatelj kao što je kuma, ostaje do kraja života.
Kuma je osoba koja je tu do kraja. Ma koliko Vam bilo teško u životu, ona je jedina koja ostaje do samog kraja. To je biće koje ne smijemo mijenjati ni za šta drugo na ovom svijetu.
Ona je jednostavno sestra od druge majke. Osoba sa kojom djelimo drugu krv, a isto poštovanje i ljubav.
Zaista je rijetko u životu sresti prave, iskrene prijatelje koji će biti tu do kraja. Međutim, onog trenutka kada steknemo kumu, znamo da kraj sebe imamo pravu prijateljicu.
Kuma je osoba kojoj nikada nije teško priteći u pomoć. Ma koliko kasno u noć bilo, ili koliko teška situacija, ona je tu bez obzira na sve.

Kuma – prijateljica koja je spremna i život dati za osobu do koje joj je stalo.
Samim tim, ona se smatra ravnopravnim članom porodice. Samo neko ko nam je toliko blizak i ko nas neizmjerno voli, spreman je na sve zbog naše sreće.
Zato, kumu treba čuvati za cijeli život. Ne srećemo svaki dan osobu koja je suđena da nam bude kuma, bila ona na kršenju ili vjenčanju. Kuma je jednostavno neko ko se poštuje neizmjerno svakog trenutka, sve do kraja života. Ona je ta koja zaslužuje svu sreću ovoga svijeta. I osim toga, ma koliko nam ona pružala pažnje i pomoći, da smo spremni pružiti joj jednako toliko. Ipak, prava prijateljstva se ogledaju u tome koliko smo spremni pomoći nekome i koliko veliko srce imamo. Onda kada uspijemo pronaći takvu osobu, pronašli smo svu sreću u životu.
Ljubavna Adresa

Povezani članci:

Pratite nas i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.

Recommended For You

About the Author: Neshvacena