LATINO HOROSKOP za AVGUST

  • OVAN

Pred vama je mjesec prepun novih, zanimljivih i uzbudljivih dešavanja koja će vam unijeti dozu optimizma i entuzijazma koji je neizmjerno falio u proteklom periodu.

Naime, posvetićete se prijateljima sa kojima do sad niste imali priliku da provedete što bolje životne trenutke, dok će se to tokom ovog mjeseca nevjerovatnom brzinom promjeniti i shvatićete koliko je ustvari vrijedno kraj sebe imati prave ljude sa kojima možete uživati u svakom trenutku.

  • BIK

Avgust vam nosi jednu zanimljivu pouku koja će vas pratiti skroz skoro cijeli ovaj mjesec. Susrešćete se sa vladarom polja ljubavi, Merkurom, i to u prvoj dekadi meseca. Možda je ovo ponovni susret bivših ljubavnika? Kada „naleću“ jedno na drugo pod zracima Sunca (u znaku Lava), ostvaruju kratak kontakt i ponovo odlaze jedno od drugog.

Shvatili ste poentu – u ovom mesecu ONO PRAVO se započinje teško. Jupiter koji je ušao u vaše polje ljubavi tek će vam doneti prilike za sreću.

Vrlo lako vam može promaći nešto što će vam posle zakomplikovati život. Generalno, vladar polja posla i novca, Merkur, ići će brzim hodom iz znaka u znak, tako da ne biste ipak trebali da se brinete preterano. Imaćete faze, uspone i padove, ali ni u jednom trenutku ne vidim ozbiljniju problematiku sa kojom ne biste mogli da izađete na kraj.

 

  • BLIZANAC

Retrogradna Venera, koja je vladar vašeg polja ljubavi, vraća se u polje komunikacije, kontakata, kratkih susreta, okoline. Odmah ću napomenuti da je jako malo verovatno da ćete tokom ovog meseca moći da ostvarite stabilnu emotivnu vezu.

Ulazak Jupitera u polje doma doneće pred pojedine Blizance odluku o pokretanju sopstvenog biznisa. Čini mi se da je za vas najbolje da ovaj mesec iskoristite za pripremne radnje, za prikupljanje dokumentacije, za istraživanje tržišta u smislu – koliko bi bilo zainteresovanih za ono što nudite – i za razgovore sa budućim potencijalnim saradnicima.

  • RAK

Nekih planova se morate odreći (Pun Mesec u Ribama) naročito ako se vezuju za ljude koji ne žive blizu vas, a isto tako se morate odreći suviše romantičnih, ali nemogućih za realizaciju, iluzija. Uzalud tražite svoju sreću „tamo negde daleko“, ona je pored vas.

Prvih deset dana ovog meseca iskoristite maksimalno. Zašto? Zato što u tom periodu dolazi do konjukcije Jupitera i retrogradne Venere u polju posla i novca. Ovo vam može doneti naplatu nekog potraživanja iz prethodnog perioda. Obzirom da će Sunce boraviti u polju posla i novca sve do kraja treće nedelje ovog meseca, daleko od toga da ćete i na dalje proći loše, zato hvatajte svaku priliku koja vam se ukaže.

 

 

Nastavak na sljedećoj strani…

Recommended For You

About the Author: Neshvacena