LATINO HOROSKOP za kraj JULA otkriva kome će se desiti NAJVEĆA LJUBAV IKADA!

  • OVAN

Od druge dekade meseca – vreme je da se bacite u osvajanje! Vaše polje ljubavi, zabave, provoda, izlazaka biće obogaćeno tranzitom Venere, Merkura i Sunca, što će vam svakako doneti velike aktivnosti i neke odlične trenutke.

Ako odete na godišnji odmor, očekujte letnju ljubavnu avanturu, a ako ostanete kod kuće, sigurno je da ćete prilikom izlaska naleteti na osobu u koju ćete se zaljubiti preko glave.

U postojećim emotivnim vezama dosta će biti naglašena strast, a i sami znate – kada sve pršti od ljubavi, svaki problem (ako se pojavi) je lako rešiv, tako da ne sumnjam da ćete vi i vaše voljeno stvorenje imati jako lepe trenutke pred sobom. Bračni partneri , sem nekih sitnih trzavica u prvoj dekadi jula, ne bi trebali da imaju loš odnos.

  • BIK

Ostatak meseca na žalost neće nositi neke posebne prilike, više će se sve svoditi na vaše izlaske, na druženja I na kontakte sa osobama koje su interesantne, ali sa kojima se priča dosta sporo razvija.

Sve ovo će više ličiti na prijateljstvo, nego na ljubav, ali dajte vremena vremenu – neke od ovih priča će se tokom avgusta razviti baš u ono što vam je potrebno – čvrst I stabilan odnos.

I vi I partner ćete morati da budete malo tolerantniji I popustljiviji. Od kraja prve dekade situacija će krenuti polako da se popravlja, a od početka treće dekade jula vas dvoje ćete već povratiti stabilnost u svom odnosu

 

 

Nastavak na sljedećoj strani…

Recommended For You

About the Author: Neshvacena