LATINO LJUBAVNI HOROSKOP do kraja 2019-te godine!

OVAN

Kada Venera krene napred 16. novembra, a Mars pređe u znak emotivnih Riba, ništa više neće biti isto. Mnogi od vas uploviće u tajne veze, duboke emocije će vas obuzeti, a Ovnovi u vezi koji su pregrmeli sredinu mjeseca imaće šansu da svoje odnose učvrste. Jupiter će prelaskom u znak, vama omiljenog Strijelca, donijeti svjež vazduh u život. 3. decembra Venera napušta vaše polje partnerstva i vraća se iz Vage u Škorpiju. Od 13. do 22. decembra praviće lijepe aspekte sa Marsom i Saturnom. Ova energija učvrstiće sve duže veze ili brakove koji su bili poljuljani, a nekima od vas pred Novu godinu može se desiti velika karmička ljubav sa Strijelcem, Ribom ili Vagom.

 

BIK

Kraj godine za većinu Bikova biće izazovan! Venera već neko vrijeme boravi u vašoj kući ljubavi i partnerstva, a oko 6. novembra krenula je hodom unazad i većini vas donosi preispitivanja nekog odnosa, braka ili veze. Sumnje koje se javljaju postaće sve jače jer se Veneri nakon 10. novembra pridružio i Merkur.

Do kraja novembra pooštrena komunikacija sa partnerom, ali i više strasti i fizičke konekcije u odnosima! Početak decembra meseca najavljuje velike preokrete i promjene, kako na nebu tako i u vašem životu.

 

Nastavak na sljedećoj strani…

Recommended For You

About the Author: Neshvacena