LAV – Pružite mu SIGURNOST i masku ZVIJERI će zamjeniti BIĆE ŽELJNO PAŽNJE!

Lavovi vole biti u centru pažnje i na to jednostavno morate da se naviknete, zbog toga i privlače mnoge ljude koji jednostavno uživaju da budu u njihovom društvu, da li zbog toga šta radi da bi privukao pažnju okoline ili kako to radi, ali kada su sva svjetla uperena u njih, apsolutno su u svom elementu i slobodni.

Uvek je spreman da se bori protiv nepravde i u međuvremenu stekne svoju reputaciju. Blagosloven je velikim samopouzdanjem. Lavovi znaju da poseduju osobine koje svi žele i ponosni su na to. Ne veruju u lažnu skromnost i prvi će se pohvaliti za dobro obavljen posao.

Ukoliko nešto zacrtaju, niko i ništa ih neće moći smaknuti sa tog puta, osim ako se oni sami ne odluče na povlačenje, a to baš i nije u stilu ovog vatrenog horoskopskog znaka.

Prepun strasti i energije, ovaj horoskopski znak prosto uživa u novim poznanstvima i stiče zanimljive prijatelje bez bilo kakvih problema. Njihov prirodni šarm i smisao za humor ih čini neodoljivim pripadnicima suprotnog pola, a isto tako i izuzetno zanimljivim za prijatelje/ice.

Ukoliko odluči da želi da provedete neko vrijeme sa vama, budite sigurni da je to potpuno sigurno i da je apsolutno iskren u onome što kaže.

 

 

Nastavak na sljedećoj strani…

Recommended For You

About the Author: Neshvacena