LAV, STRIJELAC – Evo zbog čega su oni PRAVE MAZE sa DUŠOM ANĐELA

LAV

Uvijek je spreman da se bori protiv nepravde i u međuvremenu stekne svoju reputaciju. Blagosloven je velikim samopouzdanjem. Lavovi znaju da posjeduju osobine koje svi žele i ponosni su na to. Ne vjeruju u lažnu skromnost i prvi će se pohvaliti za dobro obavljen posao. Ali, Lav ne pretjeruje kada govori o svojim kvalitetima i sposobnostima. Naprotiv, rado će podviti rukave i raditi: ovaj znak zna da se poštovanje i divljenje drugih mora zaslužiti.

Lav je mnogo osjećajniji nego što izgleda i nego što ljudi misle. Glavne su mu osobine njegova neiscrpna životna snaga i radost, neumorna aktivnost te sklonost svemu što je veliko. Uvijek zrači veličinom i veličanstvenošću, ma kako nizak bio rastom. Lav nije samo velikodušan, širokogrudan i darežljiv nego je obdaren i velikim idejama. Voli živjeti u velikom stilu i na velikoj nozi. Lavovi su rođeni vladari.

Jedna od njihovih velikih kvaliteta je njihova poletnost i oduševljenje. U različitim situacijama i na različite načine uvijek žele doći u centar pažnje i to pred što više ljudi. Lavovi se žele potvrditi u svakoj situaciji. Uvjereni su da moraju postojati i kreirati. Jaka im je potreba za priznanjem, žele se iskazati.

Energični su, intenzivni, nepokolebljivi i spontani. Sigurno ih možemo svrstati u ekstravertne osobe
Nije potrebno naglasiti da Lav mora vladati svojom okolinom, što uključuje i ljude oko njega, naročito partnera. Ne uspije li to, bit će nesretan.

Lavovi su često prepoznatljivi po svom glasnom govoru, isto kao što i lv označava svoj teritorij rikom. Afrički vladar lav, po kojem je znak prozvan, je poznat po svojoj snazi i nezavisnosti, ali ne i po okrutnosti.

 

 

Nastavak na sljedećoj strani…

Recommended For You

About the Author: Neshvacena