LAV voli ISKRENO i POSVEĆENO, ali kada ga jednom IZDATE za njega ste ZAVRŠILI ZAUVIJEK

LAV voli ISKRENO i POSVEĆENO, ali kada ga jednom IZDATE za njega ste ZAVRŠILI ZAUVIJEK

LAV voli ISKRENO i POSVEĆENO, ali kada ga jednom IZDATE za njega ste ZAVRŠILI ZAUVIJEK. Njega ili volite do neba, ili se sklonite što dalje. Cijeni iskrenu ljubav i posvećenost. Međutim, ukoliko osjeti da niste iskreni prema njemu, bolje je da ste što dalje od njega.

VELIKODUŠAN

Lav je horoskopsski znak koji je spreman uraditi sve što je u njegovoj moći za nekoga ko je u nevolji. Iskren, pravedan i jednostavno divna osoba. Ovaj horoskopski znak je osoba koja bi ma koliko svojih problema imala, prije bi pomogla drugima kojima treba pomoć. Zbog toga je to osoba koju bi svako trebalo da ima u svom životu i kraj koje bi zaista bio neizmjerno srećan u svakom trenutku. Lavovi su posebni, a često nisu ni svjesni toga. On je samo pun ponosa tako da izbjegava pretjerano pokazivanje emocija u svakom trenutku.


Lav je navikao kroz život da se većinom za sve bori sam. Nikada neće dozvoliti nekome da nešto uradi umjesto njega i da umanji njegovu sposobnost za nešto. Za svoje ambicije i ciljeve boriće se uvijek sam i to koliko god je to moguće. Međutim, kada neće zatražiti pomoć od nekog drugog sve dok on pronalazi način.


STRASTVEN I NJEŽAN LJUBAVNIK

Lav je neko kraj koga voljena osoba jednostavno mora da uživa u svakoj sekundi. LAV voli ISKRENO i beskrajno tako da nikada ne znate kada će biti kraj vašoj ljubavi. Zbog njegove strastvenosti koju pokazuje u svakom trenutku, voljena osoba je uvijek ispunjena divnim osjećanjima ljubavi, nježnosti, strasti i jednostavno ogromne sreće.


Romantičan je i uvijek se trudi voljenoj osobi pružiti maksimalno. Lav rijetko zavoli. Međutim, kada se desi da mu neko priraste srcu, onda ta osoba tu i ostaje. Tada će uraditi ama baš sve na ovom svijetu da tu bude samo sreće među njima i da nikada ne odluče odustati jedno od drugog. Ljubav sa Lavom nikada nije monotona.


Sa njim se uvijek dešava nešto zanimljivo jer je slobodnog duha i uvijek traži voljenu osobu koja ima jednak karakter i sa kojom bi mogao uživati. Lavovi smatraju da ljubavna veza u kojoj nema maštovitosti i slobode, zapravo i nije prava ljubavna veza u kojoj bi neko mogao uživati.


BORAC ZA SVOJE AMBICIJE

Lav kada nešto zacrta, to definitivno mora biti tako. Siguran je u sebe, u to šta je sve spreman ostvariti i kolike su mu mogućnosti. Kada nešto želi, uradiće apsolutno sve da to i dobije. Ne trudite se da ga sputavate u bilo čemu, a posebno ne u onome što je za njega važno da dobije.


Lav je čak jedini znak, pored Ovnova, koji ne mare ni za kakve prepreke kada žele da budu prvi u nečemu. Samim tim, bilo kakvo sputavanje u nečemu ne dobija nikakav efekat. Onda kada neko krene da sputava Lava, on je još uporniji da to dobije.


OSOBA OD POVJERENJA

Lava bi definitivno svako poželio da ima za prijatelja u svom životu. Pripadnici ovog horoskopskog znaka su jednostavno nevjerovatni i osobe koje bi za nekog ko im je drag, uradili apsolutno sve. Ne ispitujte ga za njegovo povjerenje jer on svojim djelima, više nego rječima u svakom trenutku dokazuje koliko mu je stalo.


Sa njim uvijek možete razgiovarati o bilo čemu bez straha da će Vas nekome prvom prilikom istračati. Budite sigurni u njega, njegovu brigu i pažnju o Vama. Onda kada uvidite da je neko od povjerenja i iskren prema Vama, nemojte nikada dozvoliti da ode iz Vašeg života. Lav je nevjerovatan ma koliko Vi mislili drugačije. Iskren je prijatelj kojeg svako treba da ima u svom životu da ga čuva kao najvrijednijeg prijatelja koga bi ikada sreo.


Ljubavna Adresa

Povezani članci:

Pratite nas i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.

Recommended For You

About the Author: Neshvacena