LJETO JE NA KORAK OD NAS – Izaberite jedan KOKTEL i otkrijte da li vas očekuju VRELI LJUBAVNI DANI u ili ćete biti HLADNI KAO ŠPRICER prema bliskoj osobi

Ljeto je inače svima nadraže doba godine koje sa sobom obično donosi bezbroj uzbudljivih, srećnih i nezaboravnih ljubavnih trenutaka, događaja i iskustava. Jednostavno lijepo vrijeme i Sunce nas izgone iz kuće i tjeraju u pravi život. Idemo na bazene, šetamo u laganijoj odjeći, lijepo vrijeme nam donosi i dobro raspoloženje, više putujemo i boravimo na moru i sve nam to otvara mogućnosti da uživamo u novim ili „ vratimo u život „ aktuelne ljubavi. Na slici ispod prikazana su 3 koktela označena rednim brojevima 1, 2 i 3 i na osnovu izbora jednog od njih, sada imate neponovljivu šansu da saznate šta Vas to očekuje ovog ljeta, da li vas očekuju vreli ljubavni dani ili ćete biti hladni kao špricer prema bliskoj osobi.

Koktel broj 1

Ukoliko ste izabrali koktel broj 1, to znači da Vas sudbina na planu ljubavi nije zaboravila ni ovog ljeta koje sa nestrpljenjem očekujete. Vi i Vaš partner usljed stresnih situacija, teške ekonomske situacije, zasićenosti jedno drugim nekako kao da ste izgubili onaj pravi interes jedno za drugim te ste se malo, svako sa svojom brigom, udaljili jedno od drugog u poslednje vrijeme. Ali ne brinite, ovo ljeto za vas dvoje sprema ponovni ljubavni procvat. Počastićete se jednim zajedničkim i nezaboravnim putovanjem i boravkom na moru koji će učiniti da vašu dugogodišnju ljubav vratite u život. Poljupci na vrelom suncu, nježni dodiri pod vodom, držanje za rukice i šetnja po vrelom pijesku učiniće da se ponovo zaljubite jedno u drugo i osjećate leptiriće u stomaku baš kao i na samom početku veze.

nastavak na sledecoj strani…

Recommended For You

About the Author: Neshvacena