LJUBAV IZ BAJKE – Izaberite jednu PRINCEZU i saznajte kada će Vam doći PRAVA LJUBAV!

LJUBAV IZ BAJKE - Izaberite jednu PRINCEZU i saznajte kada će Vam doći PRAVA LJUBAV!

LJUBAV IZ BAJKE – Izaberite jednu PRINCEZU i saznajte kada će Vam doći PRAVA LJUBAV! Na slici su prikazane tri princeze, Belle, Ariel i Aurora. Odaberite onu koja Vam se najviše sviđa i čija ljubavna priča Vas je očarala. Kada izaberete jednu od princeza, ona će Vam otkriti kada će doći LJUBAV IZ BAJKE u Vaš život. Nemojte previše da razmišljate, samo poslušajte svoju intuiciji i izaberite jednu. Tako će srodna duša da lakše dođe do Vas i srca.


  • PRINCEZA BELLE

Kao što je i ova princeza svoju ljubav upoznala kao zvijer, tako ćete i Vi. Morate da prestanete druge ljude da ocjenjujete prema spoljašnjem izgledu. Ova princeza koju ste izabrali Vas uči baš tome, da ljubav dolazi odakle se najmanje nadate. To što je njen princ izgledao kao rugoba, nije bilo bitno. Njihova ljubav je pobjedila sve prepreke i različitosti. Kada je ljubav pobijedila sve to, tek onda se otkrila prinčeva prava ljepota i da nije ono kao što izgleda.


Nema potrebe da uvijek svoju ljubav birate prema tome koliko je osoba lijepa. Jer kada nekoga zavolite, onda srce ne zna da gleda Vašim fizičkim očima, već onim duboko u nama. To je jedan od najljepših osjećaja koje ikada možete da doživite u životu. Ljubav je pravo čudo, baš kao ona iz bajke. I čak iako ne vjerujete, ljubav može da bude bajkovita. Za to Vam ne trebaju prinčevi i princeze, već emocije, malo mašte i ljubavi da sve to oblikuje u priču snova. Vaša srodna duša dolazi do kraja jeseni…


  • PRINCEZA ARIEL

Ova sirena nas uči da je u ljubavi sve moguće samo ako to dovoljno želimo. Ona je u sebi vidjela nedostatak i maštala da bude drugačija i dovoljno dobra za svoju ljubav. Ali u ljubavi je najvažnije samopouzdanje da nosite u sebi i vjerujete u sebe. Morate znati koliko vrijedite i šta želite da dobijete, a najvažnije šta zaslužujete da dobijete. Nikada ne pristajte na manje od onoga što stvarno Vaša duša i srce treba da dobiju.


Vaša prava ljubav dolazi jako brzo, čak tokom sljedećeg mjeseca. Za to vrijeme dok stigne, naoružajte se samopouzdanjem. Shvatite šta je to što stvarno želite od sebe i svoje ljubavi i kako želite da sve to izgleda. Kada sve to shvatite i spremite se, tek tada ste spremni za ozbiljnu vezu. Ljubav nije šala i Vi to odlično znate. Mislite da bajke ustvari ne postoje iako potajno maštate o njima. Zato dozvolite sebi da doživite jednu od tih bajki.


  • PRINCEZA AURORA

Aurora je pala u dubok san sve dok njen princ nije došao i probudio ju je. Ali Vi ne morate da se tako uspavate čekajući nekoga da Vam donese sreću. Vi je sami stvorite u svom životu. Ukoliko ste se razočarali u ljubavi, ne morate odustajati od života. Posvetite se nečemu drugom i potajno čekajte da se neko pojavi u Vašem životu. Takve ljubavi su najslađe koje se dese slučajno i neočekivano.


Vaša srodna duša dolazi tek iduće godine, pa ćete i Vi morati da još malo odspavate. Za to vrijeme posvetite se sebi i nečemu što volite da radite. Ne dozvolite da Vam se cijeli život okreće u iščekivanju nečega i nekoga. Jer vrijeme prolazi a Vi onda ništa niste proživjeli. A to nikako nije u redu onda. LJUBAV IZ BAJKE će Vam se sigurno desiti samo morate biti jako strpljivi i čekati.

Ljubavna Adresa


Povezani članci:

Pratite nas i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.

Recommended For You

About the Author: Neshvacena