LJUBAVNI HOROSKOP DO KRAJA SEDMICE

LJUBAVNI HOROSKOP DO KRAJA SEDMICE

  • OVAN

Dragi Ovnovi, pred kraj sedmice vas očekuje mnogo zanimljivih dešavanja na ljubavnom planu. Naime, srešćete jednu osobu koja je bila dio vaše prošlosti te koja je odlučila da vam se ponovo pridruži u životu poslije toliko vremena.

Ostanite pribrani i distancirani, te polako i detaljno analizirajte stvarni razlog ulaska te osobe u vaš život.

  • BIK

Dragi Bikovi, ovo je idealna sedmica za nove početke. Pred vama je jedan od mnogih dešavanja koje ćete posjetiti, a na kojem ćete sresti ljubav svog života. Na vama je samo da ostanete takvi kakvi jeste i da pustite stvari da se odvijaju onim tokom kojim je sudbina isplanirala.

  • BLIZANAC

Dragi Blizanci, ovo i nije tako povoljno vrijeme za bilo kakva upuštanja u emotivne odnose sa pripadnikom/com suprotnog pola. Već naprotiv, ova sedmica vam sama govori da je konačno vrijeme da se malo za promjenu posvetite sebi te da zanemarite sve one koji vam žele privući pažnju.

  • RAK

Dragi Rakovi, ova sedmica je samo vaša i sada je pravi trenutak da poslije dugo vremena napokon sretnete osobu koja će vam pomjeriti tlo pod nogama i dati do znanja koliko ustvari zračite nekom pozitivnom energijom i samim tim osvajate skoro sve ljude iz vašeg okruženja.

 

 

Nastavak na sljedećoj strani…

Recommended For You

About the Author: Neshvacena