LJUBAVNI HOROSKOP za 11. NOVEMBAR – JESENJE KIŠE donose suze i tugu

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Trudite se da budete spremni ako budete išli na neki skup gde imate šanse da sretnete osobu koja vam se odavno dopada. Imaćete mogućnost da se udvarate Lavu ili Vodoliji ili nekom drugom Ovnu. Situacija u domu je harmonična.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Verujete da možete da sredite odnose ako budete staloženi, posebno sa jednim Jarcem ili Rakom ali ste u stvari nakarj srca i verovatno ćete reći nešto što vam nikako ne ide u prilog. Brzopleti ste i nedovoljno taktični.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Danas ste spremni da se udvarate na javnom mestu moguće nekom Jarcu koje često viđate u prolazu a koji vam se izuzetno dopada i pripada istom društvenom krugu ljudi. Jedna Vaga čeka na razgovor sa vama.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Dopada vam se ambiciozna partnerka, ali mogući su konflikti jer vi je doživljavate kao hladnu distanciranu osobu koja vam ne dozvoljava da pokažete emocije na način na koji biste želeli. Možda nije sve kako vam se čini.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Nemojte oklevati da pozovete osobu koja vam se dopada. Ako ste zbog nečega uvređeni ili mislite da vas partner ignoriše, pokušajte da na to zaboravite. Dopada vam se jedan Ovan ili jedna Vaga koji će želeti da se sa vama sretnu.

DEVICA (23.8. – 22.9.) VIRGO

Jedan Ovan neće imati razumevanja za vas. Moguće da će vam se javiti osoba sa kojom ste nekada bili veoma bliski. Nemojte insistirati na nečemu što vam je trenunto veoma bitno a tiče se vaše karijere i partnerka će vas najverovatnije razumeti.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Verujete da možete da se oduprete nekom ko vas na neki način proganja bilo na javi ili u mislima. Trudite se da nađete najbolji način kako da se dogovorite sa nekom ko vam je veoma drag oko nekih zajedničkih aktivnosti, posebno ako se radi o već planiranom odlasku na put.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Dan bi mogao biti veoma lep i za zaljubljene i za one koji su slobodni, naročito u večernjim satima. Ako ste na početku veze, verovatno ste oduševljeni osobom koja vam je draga. Osećate se sposobnim da zavedete jednog Bika ili neku Vagu kojima se dopadate.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Nemate razloga da se nervirate ako ste u vezi sa nekim ko pokušava da vas nagovori na nešto što vam nikako ne odgovara. Verovatno se trudite da date na znanje jednom Lavu ili Vodoliji nešto što ne prihvataju. Ako vam se sviđa dama u znaku Bika, moguća je romansa.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Pomalo ste nervozni ako treba da se raspravljate sa nekim Rakom ili da pravite dogovor u vezi sa zajedničkim putovanjem sa nekim Jarcem. Verovatno ćete reagovati ishitreno u situaciji u kojoj ćete biti rukovođeni onim što čujete od jedne Vage.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Gotovo sve što priželjkujete može da vam se ostvari, uključujući tu i tajnu vezu, ili obnovu veze sa nekadašnjom simpatijom. Ako putujete u zemlje nemačkog jezičkog područja, otvoriće vam se neke nove mogućnosti u vezi sa ljubavnim životom.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Nemojte se previše baviti problemima drugih, uključujući tu i stalnu partnerku ako to ne očekuje od vas. Ne bi trebalo da se previše bavite onim što vam trenutno ne rešava probleme. Dobro se slažete sa Jarcem.

Recommended For You

About the Author: Neshvacena