LJUBAVNI HOROSKOP ZA 11.SEPTEMBAR: Device,očekujete PREVIŠE od voljene osobe, Škorpije drže SVE pod kontrolom, dok ipak Ribe vape za ISKRENOM LJUBAVLJU

OVAN

Htjećete početi ambiciozan projekat sa vašim partnerom. Ali da li su oni za to? Prije nego što uđete u svađu, razmislite o tome kako se oni osjećaju prvo. Ne brzajte i slobodno uzmite savjete od drugih ljudi oko vas.

Ako niste u vezi, imate mnogo izbora. Ili se možete vratiti svom bivšem partneru ili možete započeti novu vezu. Počeće vam se sve razjašnjavati i znaćete koja je prava odluka za vas.

BIK

Dosta vam je više slušanja kritika od strane vašeg partnera. Ni vama ne odgovara sve, ali vi ne odlučujuete da drugu osobu kritikujete i ponižavate zbog toga. Pokušajte da imate konstruktivan dijalog sa njima.

Ako niste u vezi, neko kome se sviđate neće uzimate ne kao odgovor. Ne znate kako da ih se otarasite, nisu previše agresivni ali znaju da niste zainteresovani jer ste im to naglasili na početku. Moraćete da ih blokirate.

BLIZANCI

Vaša veza se vraća u normalu. Problemi iz vašeg privatnog života su se raščistili pa možete da se fokusirate skroz na svoju vezu. Imate mnogo planove i visoka očekivanja za vašu vezu i vjerujete u svoju sudbinu.

Ako niste u vezi, primaćete svaku priliku koja vam se pruža da biste osigurali srećan ljubavni život. Nećete se bojati iskrenosti i otvorenosti sa osobom s kojom stupite u kontakt.

 

nastavak na sledecoj strani…

Recommended For You

About the Author: Neshvacena