LJUBAVNI HOROSKOP za 14. JUN – BIVŠA LJUBAV se vraća nekim znacima

Rak

Rakovima danas nije dan za razgovore i komunikaciju uopšte. Osjećanja bi mogla da nadvladaju razum i da tako kažu nešto što i ne misle. Ostavite ozbiljne razgovore za drugi dan ako je moguće. Opustite se uz lijepu muziku.

Lav

Danas morate naći načina da budete sa osobom do koje vam je stalo bilo da ste u vezi s njom ili niste. Provedite lijepe trenutke sa njom kako god da osmislite. Može to biti ručak, kava ili šta  god. Porodica je pomalo stavljena u drugi plan i mogli bi vam to zamjeriti.

Djevica

Danas vas očekuje jedan važan razgovor koji će promijeniti tok vašeg dana a bogami i ljubavnog života. To je jedan od onih razgovora koji dovode ili do zbližavanja ili do raskida.Pazite se da ne izbije neka ozbiljna rasprava. Čuvajte se grubih riječi ako do rasprave dođe.

Vaga

Ne plašite se da voljenoj osobi kažete sve što vam je na srcu. Iskrenost je poželjna. Iznenadićete sami sebe danas. Slobodne vage danas će izaći sa prijateljem kog dugo nisu vidjeli. Provešće divnectrenutke u razgovoru s njim.

Škorpija

Vaš šarm danas će da plijeni. Bićete primjećeni svuda kiud pođete. Možda će vam prići jedna osoba na jednom okupljanju na koje budete otišli. Zauzete škorpije danas će radije ostati kod kuće sa partnerom.

Strijelac

Ako vam je danas slučajno palo napamet da nešto sakrijete od svog partnera dobro se pripazite. Sve će se saznati u sekundi. Budite iskreni jer ako partner izgubi povjerenje teško ćete ga vratiti. Slobodni strijelci ne moraju da brinu zbog toga.

Jarac

Lijepa riječ gvozdena vrata otvara. Ako danas uputite bar jednu lijepu riječ partneru mogli biste da otvorite jednu zanimljivu temu u vezi sa svojom vezom. Bićete zadovoljni ishodom. Upotrijebite sav svoj šarm i uspjeh vam neće izostati.

Vodolija

Danas nećete imati vremena za ljubav ali vaš partner to razumije i podržava vas u svemu. On shvata da nije svaki dan stvoren za lagodne stvari. To će vam puno značiti. Slobodne vodolije su u raspoloženju za razgovore koni nisu baš ozbiljni .

Ribe

Danas bi jedan sasvim bezazlen razgovor mogao prijeći u tešku diskusiju punu grubih riječi. Neke tajne stvari koje ste htjeli da sakrijete mogle bi da procure u javnost i neće vam to biti drago. Ne dopustite da vam to pokvari dan.

Recommended For You

About the Author: Neshvacena