LJUBAVNI horoskop za 15. NOVEMBAR – NOVA LJUBAV dolazi BIKU, a STARA se vraća RAKU

OVAN

Vaš partner danas će biti veoma nežan i posvećen vama, a takvi treba da budete i vi prema njemu. Zvezde vas podržavaju da uradite sve što je potrebno kako biste bili zadovoljni. Jednostavno budite ono što jeste, nemojte kritikovati druge nego im laskajte.

BIK

Ukoliko postoji želja, postoji i način, posebno danas. Pričajte, smešite se, budite šarmantni i pokažite partneru koliko vam je stalo. Ukoliko niste u vezi, zvezde vas ohrabruju da kažete to onome ko vam se sviđa. Budite iskreni. Nećete imati nikakve sumnje u njegove namere.

BLIZANCI

Danas ćete imati daleko više da ponudite partneru nego juče, to je sigurno. Vaše fantazije mogle bi postati stvarnost, a upravo su one te koje mogu popuniti prazninu i započeti jedno fizičko „izlečenje“. Pred vama je divan dan, te ga iskoristite.

RAK

Danas bi moglo doći do onog slatkog zavođenja koje jedno prijateljstvo pretvara u nešto dublje. Zvezde vas ohrabruju da malo flertujete sa osobom koja vam se sviđa (ili partnerom). To može da se desi u kancelariji usred svakodnevne rutine, ali će se svakako nastaviti i nakon radnog vremena.

nastavak na sledecoj strani…

Recommended For You

About the Author: Neshvacena