LJUBAVNI HOROSKOP ZA 16. OKTOBAR- Škorpije,spremite se za MAKSIMALNO privlačenje pažnje suprotnog pola

OVAN

Danas ćete htjeti biti uz vašeg partnera, ali imate neke sumnje o njihovom ponašanju. Malo ste previše sumnjivi. Trebate da riješite situaciju prije nego što bude prekasno. Pokušajte da komunicirate da biste izbjegli konflikt.

Ako niste u vezi, moraćete još malo da sačekate tu savršenu vezu. Danas nije dan u kojem ćete upoznati svoju srodnu dušu. Mnogo toga u vašem životu je nesigurno i to će vas unazaditi. Vjerujte sebi i sve će doći na svoje.

BIK

Vaš partner i vi ćete biti prezauzeti poslom da biste provodli vremena zajedno. Ne brinite, ovo vas neće udaljiti jer oboje znate da se volite. Brza romantična poruka i to će vam biti dovoljno da se uvjerite koliko vas vaš partner voli.

Ako niste u vezi, bićete skloniji flertu nego inače. Ali nećete pretjerati za to se ne brinite. Bićete puni poštovanja za ljude oko vas. Očigledno vam se sviđa osoba s kojom provodite znatno više vremena nego s ostalima.

BLIZANCI

Planete će vam pomoći da vratite strast u vašu vezu. Ne možete zamisliti bolji dan od onog provedenog u zagrljaju vašeg partnera. Izaćete iz zone komfora i istraživaćete nove ideje u spavaćoj sobi.

Ako niste u vezi, za vas danas ne postoji nešto što se zove platonična ljubav. Možda će vas neka nova osoba oboriti s nogu i jedva čekate da vidite šta sudbina ima u planu za vas. Naćete svoju savršenu osobu.

nastavak na sledecoj strani….

Recommended For You

About the Author: Neshvacena