LJUBAVNI horoskop za 17. OKTOBAR – Stvari će se POPRAVITI u ljubavnom životu DEVICE i OVNA

OVAN

Ukoliko večeras idete na sastanak mogli biste se veoma iznenaditi. Moguće je da ta osoba nije ono što ste očekivali i da ćete se pitati kako ste mogli tako pogrešiti. Međutim, to ne znači da se ne možete dobro provesti. Odluka da li želite da nastavite dalje biće na vama.

BIK

Pod uticajem trenutnog planetarnog poravnanja vaš ljubavni život bi danas mogao biti malo nestalan. Vaš partner bi jednog minuta želeo jednu stvar, dok već drugog drugu, što bi moglo da izazove kod vas konfuziju i samim tim poremeti harmoniju. Pod ovakvim okolnostima nemoguće je pronaći kompromis. Moraćete se fokusirate na ono što vi želite, čak i ako mu/joj to neće biti po volji.

BLIZANCI

Zvezde donose malo uzbuđenja u vaš ljubavni život, a vi ćete znati kako to da iskoristite. Ako vas neki događaj šokira, potrudite se da reagujete primereno situaciji. Nemotje biti ekstremni, sačekajte malo i dopustite zvezdama da uspostave ravnotežu. Već u drugoj polovini dana mogli biste uživati. Budite strpljivi.

RAK

Oboje, vi i vaš partner, žudite za uzbuđenjima. Ukoliko ste bili prezauzeti da se malo opustite i zabavite, onda je pred vama dan kada to treba da uradite. Može zvučati grubo da vam je oboma potreban predah od obaveza i odgovornosti, ali potrudite se da uradite danas nešto zabavno (bilo da radite zajedno ili odvojeno). To će ponovo razbuktati strast u vašoj vezi.

NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI…

Recommended For You

About the Author: Neshvacena