LJUBAVNI HOROSKOP za 18. JANUAR

BLIZANCI

Očekuje Vas veoma miran dan. Uživaćete u mirnim trenucima kraj partnera i ovaj dan biste slobodno mogli iskoristiti za odmor od obaveza posvećujući se ljubavi i nježnosti.

Ako ste slobodni:

U ovom trenutku će Vam biti jednostavno važnije od svega da ugodite sebi i to je upravo ono što treba da uradite danas, umjesto ispunjavanje tuđih želja.

 

RAK

Biće sve onako kako zamišljate i želite. Vaša emotivna veza funkcionisaće bolje nego ikada, a na Vama je samo da voljenoj osobi date do znanja to da želite da vaša ljubav bude samo jača i bolja.

Ako ste slobodni:

Posvetite se sebi jer su Vaše potrebe i želje u ovom trenutku bitnije od bilo čega,a kome ste drugome važniji osim sami sebe i bilo bi besmisleno da ne iskoristite svaki mogući trenutak za uživanje.

 

LAV

U ovom trenutku Vam je zaista neophodna ljubav voljene osobe. Potrudite se da mu/joj pružite koliko god je moguće vremena i pažnje i budite sigurni da ćete dobiti jednako zauzvrat.

Ako ste slobodni:

Nekome je iskreno stalo do Vas ali Vi jednostavno kao da ne primjećujete to. Pokušajte da otvorite oči i da shvatite da postoji neko ko bi uradio sve za Vas i Vašu sreću.

 

DJEVICA

Ukoliko izlazite sa svojim partnerom večeras, napravite od toga specijalan događaj birajući mesto koje je ekstremno romantično, posebno ako ste oboje iznureni i niste imali prilike da budete više zajedno.

Ako ste slobodni:

Osoba koja Vam se sviđa, smatra da ste neko zaista poseban i možda Vam pruži priliku da se malo bolje upoznate i zbližite.

 

VAGA

Uživajte koliko god je moguće kraj voljene osobe i nemojte dozvoliti da joj bilo šta fali dok je kraj Vas.

Ako ste slobodni:

Današnji položaj planeta povećava Vam šanse da upoznate pravu osobu, nakon perioda kada Vam se svaki susret završavao razočarenjem. Zaista, mnogo toga zavisi od ljudi koji Vas okružuju. A danas, posebno budite otvoreni za novi momenat koji može donijeti novi početak.

 

 

ŠKORPIJA

Budite romantični, izvedite voljenu osobu na večeru i učinite ovaj dan zaista posebnim tako da Vam ništa ne fali ni u jednom momentu.

Ako ste slobodni:

Danas je dan sa velikim potencijalom za romantizam, dan kada možete obući svoju najtransparentniju odeću za zabavu i biti sigurni da će je neko zaista cijeniti kao Vi.

 

 

STRIJELAC

Vaš ljubavni život je potencijalno veoma zanimljiv i ukoliko želite da poboljšate emotivni odnos sa voljenom osobom, izvedite je na večeru, uradite nešto što bi zaista cijenio/la i uživajte jedno s drugim.

Ako ste slobodni:

Zvezde su Vam danas posebno naklonjene i stvaraju veoma povoljnu klimu za druženje, kada možete upoznati nove i zanimljive ljude.

 

JARAC

Današnji aspekt je veoma romantičan, ali Vi možete trenutno da zaboravite na svoju fizičku stranu tela, i okrenete se više ka svojoj suptilnoj i, možda, spiritualnoj strani prirode.

Ako ste slobodni:

Ako možete da zaboravite na sebe i budete otvoreni prema drugima, njihovim potrebama i željama, bićete u mogućnosti da ostavite odličan utisak na određenu osobu.

 

VODOLIJA

Pružite voljenoj osobi trenutke za pamćenje i dokažite koliko ste spremni da volite nekog tako da se osjeća kao najvoljenija osoba na cijelom svijetu.

Ako ste slobodni:

Zvezde Vam danas omogućavaju puno zabave, i mogućnost da otkrijete o svojim fantazijama mnogo više nego što ste znali do sada. Ako želite da imate partnera u toj avanturi otkrivanja, nekog ko će Vas potpuno razumeti, možete ga sresti na nekoj zabavi ili drugom društvenom događaju.

 

RIBE

Planete Vam danas pružaju veliku mogućnost za druženjem. To je sjajno ukoliko ste raspoloženi za to, ali ako niste, bilo bi mudro da razmislite šta bi ste propustili ako bi ste ostali kod kuće.

Ako ste slobodni:

Velika je verovatnoća da upoznate nekog veoma toplog i brilijantnog.

Recommended For You

About the Author: Neshvacena