LJUBAVNI HOROSKOP za 19. JANUAR

BLIZANCI

Morate naučiti da cijenite voljenu osobu koju imate kraj sebe i da joj svakodnevno pružate neograničene količine bezuslovne ljubavi i nježnosti.

Ako ste slobodni:

Jedan Rak je spreman na sve kako bi bio kraj Vas, a na Vama je da razmislite da li je to dobra ideja i kako bi ta veza funkcionisala u narednom periodu.

 

 

 

RAK

Ljubomora bi mogla da Vam napravi ogroman problem kraj voljene osobe. Imajte dovoljno povjerenja i budite bez straha od toga da će Vas prevariti, jer ipak, onaj ko ode od Vas zbog nekog drugog, nikada i nije bio Vaš.

Ako ste slobodni:

Danas ćete se posvetiti sebi, svojim željama i potrebama dok ćete u potpunosti zanemariti činjenicu da Vam je potrebna ljubav i nježnost i to je ujedno i najbolji postupak ovih dana.

 

 

LAV

Uživaćete u svakom zajedničkom trenutku kraj voljene osobe tokom ovog dana i to je upravo ono što vam je oboma neophodno u vašoj emotivnoj vezi ili braku.

Ako ste slobodni:

Osoba koju želite kraj sebe je konačno shvatila da i ona želi vas i zato su velike šanse da bi danas moglo doći do početka jedne lijepe ljubavne priče.

 

 

DJEVICA

Voljena osoba će pomalo biti distancirana od Vas, ali na Vama je da se potrudite da joj dokažete kako treba da jedno drugom pružate samo ljubav i nježnost, a ne hladnoću.

Ako ste slobodni:

Nema razloga da bježite od ljubavi samo zato što ste sada razočarani. Jedan Lav je zaista spreman na sve kako bi vas imao kraj sebe i treba da mu date razloga da bude kraj vas bar kao prijatelj.

 

VAGA

Vi ste sigurni u voljenu osobu ali nažalost nekad nije onako kako mislimo i kako želimo. Ma koliko da vi nju voleli činjenica je da ona nije fer prema vama.

Ako ste slobodni:

Pokušajte malo da saslušate razum umjesto srce vezano za jednu posebnu osobu iz Vašeg okruženja. Biće Vam od ogromne pomoći ukoliko želite da osvojite tu osobu.

 

ŠKORPIJA

Uradite sve za Vašu voljenu osobu kako biste je usrećili i učinili ovaj dan posebnim za oboje. Pokušajte da vratite stare strasti i emocije koje su zbog nečega pomalo ugašene.

Ako ste slobodni:

Dok vi patite zbog jednog Strijelca, njemu je totalno svejedno. Svjestan je da vas ne može vratiti ali on to čak i ne pokušava.

 

 

STRIJELAC

Danas jednostavno nećete imati vremena za voljenu osobu jer ćete se odlučiti da se posvetite nečemu možda bitnijem od toga da uživate u ljubavi i nježnosti partnera.

Ako ste slobodni:

Emocija je ono što vam je ovih dana veoma potrebno. Dakle nemojte bježati od tog osjećaja vec nađite društvo,a samim tim i voljenu osobu.

 

JARAC

Pred vama je dan kada ćete shvatiti da jedna ljubav jednostavno nije uspjela. Dali ste sve od sebe i učinili sve što ste mogli ali jednostavno nije vrijedelo.

Ako ste slobodni:

Vrijeme je da se fokusirate na to da pronađete osobu koja će Vas usrećiti i kraj koje ćete se osjećati kao da su svi Vaši snovi napokon ostvareni.

 

VODOLIJA

Saslušajte voljenu osobu jer možda ima nešto veoma važno da Vam saopšti. Ovaj dan bi mogao da bude ili početak nove emotivne veze ili pokušaj da popravite odnos u trenutnoj vezi.

Ako ste slobodni:

Posvetite se osobi koja Vam je jako privlačna i simpatična, možda je upravo ovaj dan idealan da započnete vezu prepunu nježnosti i razumijevanja.

 

RIBE

Pokušajte da se posvetite voljenoj osobi umjesto što se zamarate samo oko ličnih želja. Potrebna joj je nježnost, ljubav, razumijevanje i pažnja.

Ako ste slobodni:

Jako Vam fali jedna bivša ljubav, mada nemojte previše da se zamarate oko toga. Ako Vam je suđeno, ovih dana biste se mogli ponovo zbližiti i započeti ljubav jaču nego ikada.

Recommended For You

About the Author: Neshvacena