LJUBAVNI HOROSKOP za 19. OKTOBAR – Nekome se danas vraća BIVŠA LJUBAV

OVAN

Nekad malo pretjerate i uskočite u nešto bez razmišljanja. Ali vam partner pomaže da to kontrolišete i da razmislite prije nego što nešto uradite. Vaš partner takođe sprema jedno iznenađenje za vas u toku dana. Ako niste u vezi, danas ste mnogo raspoloženi i spremni ste da idete u traganje za pravom osobom. Napravićete prvi korak i prićete nekome ko vam se sviđa.

BIK

Htjećete da provedete dan sa vašim partnerom i to hoćete uraditi ujutru. Međutim vaš partner ima druge planove za ostatak dana. Htjeće da izađe sa prijateljima i da se zabavi. Dajte im tu slobodu. Ako niste u vezi, možda ćete dati bivšem drugu šansu. Još uvijek mislite na tu osobu ali dobro razmislite prije nego što bilo šta uradite.

BLIZANCI

Inače vi ste dominantni u ovoj vezi ali danas ste odlučili da to prepustite vašem partneru. Osjećate se veoma lijeno i umorno od svega i želite da se malo opustite i odmorite. Vaš partner će pozitivno odgovoriti na ovo. Ako niste u vezi, krivićete druge zbog vaših ljubavnih neuspjeha. Sjetite se da ni vi niste savršeni.

nastavak na sledecoj strani…

Recommended For You

About the Author: Neshvacena