LJUBAVNI HOROSKOP za 2. OKTOBAR – Neko će PRONAĆI LJUBAV

OVAN

Danas ćete biti u mogućnosti da napravite značajne pomake u vašoj vezi. Moguće je da ćete shvatiti da su određena verovanja i stavovi kojih se držite važili za prošlost, ali ne i za sadašnjost i trenutnu situaciju. Iako nećete rešiti problem preko noći, ukoliko modernizujete svoje stavove smeši vam se svetla budućnost.
BIK

Vreme je da razmislite o tome kako da zaštitite sebe i svoje emocije. Ako ste u skorije vreme izašli iz nekog teškog perioda, dobro razmislite koje ste greške napravili, kako vam se ista stvar ne bi ponovila u budućnosti.
BLIZANAC

Strast vas okružuje sa svih strana. Vi retko osećate ovakvu dubinu osećanja, ali danas će sve prštati. Zaljubljeni ste, raspevani i srećni. Osoba kraj vas će to primetiti i uživati sa vama. Ispred vas je pravi ljubavni dan. Uživajte!
RAK

Danas ćete verovatno napraviti neki smeo potez i promeniti trenutnu situaciju. Ali ne zato što je povoljna prilika za to, već zato što ne znate šta da radite od sebe. Vi se trenutno zainteresovani za osobu koja je mnogo slabija od vas i izuzetno povučena. Vaš korak će biti presudan.

 

nastavak na sledecoj strani….

Recommended For You

About the Author: Neshvacena